Bijbaan

De allerleukste studentenbaan

Samen met de allerleukste collega’s ga je erop uit om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor het goede doel. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties bij jou in de regio! Van aan de deur tot gave events, zoals festivals of beurzen. De ideale bijbaan! Je werkt voor de leukste klanten zoals Amnesty International, War Child, SOS Kinderdorpen, Save the Children, Plan Nederland en veel meer! Wij bieden een fijne werkomgeving waar persoonlijke groei, gezelligheid, lekker verdienen en het verleggen van grenzen centraal staat. Bekijk onze locaties voor de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.

 • Flink salaris.

  Hoe harder je werkt, hoe meer er binnenkomt. Je al ruime basisloon wordt aangevuld met aantrekkelijke bonussen, waardoor je zelf bepaalt wat je verdient.

 • Trainingen.

  Wij helpen jou om te groeien op alle mogelijke manieren. Hoe meer energie jij steekt in onze trainingen, workshops & opleidingspgrogramma’s, hoe groter je succes is.

 • Flexibele werkdagen.

  Dat er meer is in het leven dan werken, snappen wij best. Daarom plan jij jezelf wekelijks flexibel in zodat je naast de allerleukste studentenbaan ook nog tijd hebt om te studeren, sporten, feesten… you name it.

 • Doorgroeimogelijkheden.

  Van de allerleukste studentenbaan als promotor, naar captain, teamleider, manager of zelfs ondernemer met eigen vestiging! Wij groeien enorm en jij groeit mee.

#succesverhalen

Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship
#succesverhalen

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Promotor Amsterdam
#succesverhalen

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Sadaf, Team Captain Den Bosch
#succesverhalen

Een vriendin vertelde me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al ...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Christophoor, Franchiseondernemer Rotterdam & Den Haag
#succesverhalen

Ik ben gestopt in Delft en heb mij volledig gefocust op People Marketing. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen, maar ook het bedrijf tot...

Lees meer
Work hard, play hard
Jij bent ambassadeur van onze opdrachtgevers. Simpelweg door het gesprek aan te gaan spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door to door, op straat en bij events. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij een sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan direct, via onze website! Een berichtje via onze socials mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit voor onze Selection Day, in de stad waar jij wilt gaan werken. Daar leren we elkaar beter kennen en blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Je kunt de week erop al direct aan de slag.
De werkdagen zijn flexibel, dit kan je per week zelf invullen. Hierdoor is je bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!