Bijbaan

De ideale studenten bijbaan

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan waarbij jij echt het verschil kan maken? Dan ben je bij People Marketing aan het juiste adres. Wij bieden jou de ideale bijbaan voor naast je studie of tijdens je tussenjaar. Lees snel verder!

Sales Promotor

Als Sales Promotor ga jij samen met de allerleukste collega’s erop uit om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor het goede doel. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties bij jou in de regio. Van aan de deur tot gave events, festivals en beurzen. Jij spreekt overal mensen aan. Je werkt voor de mooiste A-merk klanten, zoals Aidsfonds, SOS Kinderdorpen, Save the Children, Plan Nederland en nog veel meer! Je volgt diverse sales- en klanttrainingen om jouw kennis en vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Kortom: alles wat je nodig hebt om successen te behalen en de wereld weer een beetje mooier te maken.

Flexibel studentenwerk

People Marketing biedt een fijne werkomgeving waar persoonlijke groei, gezelligheid, flink geld verdienen en het verleggen van grenzen centraal staan. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Wij hebben vestigingen in grote studentensteden, dus bekijk onze locaties voor een vestiging bij jou in de buurt!

Bovendien dat is niet het enige wat een studenten bijbaan bij People Marketing je biedt. Naast een fijn salaris, met aantrekkelijke bonussen, werk jij ook nog is dagelijks met je vrienden. Borrels, feesten en grote events vinden regelmatig plaats. Wij vieren graag onze successen, groot of klein!

Zie jij dat wel zitten? Meld je dan snel aan en kom langs op een van onze vestigingen!

 • Flink salaris.

  Hoe harder je werkt, hoe meer er binnenkomt. Je al ruime basisloon wordt aangevuld met aantrekkelijke bonussen, waardoor je zelf bepaalt wat je verdient.

 • Trainingen.

  Wij helpen jou om te groeien op alle mogelijke manieren. Hoe meer energie jij steekt in onze trainingen, workshops en opleidingsprogramma’s, hoe groter je succes is.

 • Flexibele werkdagen.

  Dat er meer is in het leven dan werken, snappen wij best. Daarom plan jij jezelf wekelijks flexibel in zodat je naast de allerleukste studentenbaan ook nog tijd hebt om te studeren, sporten, feesten… you name it.

 • Doorgroeimogelijkheden.

  Van een studenten bijbaan als Sales Promotor naar Team Captain, Team Manager of zelfs ondernemer met een eigen vestiging. Wij groeien enorm en jij groeit met ons mee!

#succesverhalen

Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?
#succesverhalen

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Operationeel Directeur Job: the road to succes
#grensverleggend

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Lees meer
Work hard, play hard
Jij bent ambassadeur van onze klanten. Simpelweg door het gesprek aan te gaan, spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door-to-door, op straat en bij evenementen. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan direct via onze website! Een berichtje via onze socials mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit op een vestiging, in een stad waar jij graag wilt werken. Jij krijgt van ons een presentatie en wij kijken of er een goede klik is. Blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Hierna kan je direct starten aan je proefweek!
De werkdagen zijn flexibel. Jij plant jezelf per week in. Hierdoor is je studenten bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen, maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!