Avrum, Team Manager Utrecht

#succesverhalen

Het liep in positieve zin uit de hand

Na mijn werk als barista in een café in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt, kwam People Marketing op mijn pad. Mijn zusje werkte al bij People Marketing en via haar hoorde ik altijd leuke verhalen. Ik ging een keer mee naar de borrel op de vestiging in Amsterdam. De borrel was gelijk al heel gezellig en mijn zusje vroeg of het me leuk zou lijken om ook bij People Marketing te komen werken. Ik twijfelde of dit werk iets voor mij zou zijn, omdat ik van nature namelijk helemaal niet zo outgoing ben en ik vond het dus best spannend. Mijn zusje haalde mij na lang aandringen over om het een kans te geven. Het liep in positieve zin uit de hand…

Hard werken en recht op mijn doel af

Mijn eerste dagen schreef ik nul, wat natuurlijk flink balen was, maar ik bleef doorzetten en mij verdiepen in salestechnieken. Op de vierde dag had ik mijn eerste sales te pakken! Dit gaf zo’n kick. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn kunnen en al vrij snel had ik de draai te pakken. Mijn manager daagde mij uit een record te schrijven en dat lukte. Vanaf dat moment was ik alleen maar meer gedreven om steeds beter te worden in wat ik deed. Ik werkte fulltime en zette mij volledig in. Na een aantal maanden werd ik Team Captain: ik mocht shifts gaan draaien waarbij ik de verantwoordelijkheid kreeg over het team. De manager zag mijn talent en doorzettingsvermogen; hij heeft mij in een korte periode alle kneepjes van het vak geleerd. Hard werken en recht op mijn doel af: that’s me. Mijn social skills zijn door dit werk ver-miljoen-voudigd! Ik zet een knop om en ik ga er helemaal voor. Het tofste aan dit werk vind ik om in een korte tijd echt een connectie met mensen te maken en hun vertrouwen te winnen.

Een hele vette kans

Ik kreeg de kans om door te groeien naar Team Manager bij onze vestiging in Utrecht en binnen 4 maanden is dit me gelukt! Er heerst een unieke sfeer op de vestiging, we werken in een super gedreven vriendenteam en na een goeie dag is er altijd wel een gezellige borrel. Mijn doel is om iedereen die hier binnenkomt een betere versie van zichzelf te maken. Net als dat bij mij is gebeurd. Geef 100 procent en krijg er 200 procent voor terug. Mijn motivatie is groei, zowel voor People Marketing als voor mezelf..


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden!

De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog
Carriere
Brenda, Recruitment Manager

Inmiddels twee jaar geleden werd ik aangesproken op straat door iemand van People Marketing. Ik kende het nog niet maar het klonk leuk...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Sadaf, Team Captain Den Bosch

Een vriendin vertelde me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al ...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Christophoor, Franchiseondernemer Rotterdam & Den Haag

Ik ben gestopt in Delft en heb mij volledig gefocust op People Marketing. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen, maar ook het bedrijf tot...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Job, Franchiseondernemer Amsterdam, Utrecht & Leiden

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Bekijk blog
Tips voor vaderdag
Tips voor Vaderdag!

Na een geslaagde moederdag-editie kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een vaderdag-versie. Want we weten nu eenmaal, als student...

Bekijk blog