Avrum, Team Manager Utrecht

#succesverhalen

Het liep in positieve zin uit de hand

Na mijn werk als barista in een café in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt, kwam People Marketing op mijn pad. Mijn zusje werkte al bij People Marketing en via haar hoorde ik altijd leuke verhalen. Ik ging een keer mee naar de borrel op de vestiging in Amsterdam. De borrel was gelijk al heel gezellig en mijn zusje vroeg of het me leuk zou lijken om ook bij People Marketing te komen werken. Ik twijfelde of dit werk iets voor mij zou zijn, omdat ik van nature namelijk helemaal niet zo outgoing ben en ik vond het dus best spannend. Mijn zusje haalde mij na lang aandringen over om het een kans te geven. Het liep in positieve zin uit de hand…

Hard werken en recht op mijn doel af

Mijn eerste dagen schreef ik nul, wat natuurlijk flink balen was, maar ik bleef doorzetten en mij verdiepen in salestechnieken. Op de vierde dag had ik mijn eerste sales te pakken! Dit gaf zo’n kick. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn kunnen en al vrij snel had ik de draai te pakken. Mijn manager daagde mij uit een record te schrijven en dat lukte. Vanaf dat moment was ik alleen maar meer gedreven om steeds beter te worden in wat ik deed. Ik werkte fulltime en zette mij volledig in. Na een aantal maanden werd ik Team Captain: ik mocht shifts gaan draaien waarbij ik de verantwoordelijkheid kreeg over het team. De manager zag mijn talent en doorzettingsvermogen; hij heeft mij in een korte periode alle kneepjes van het vak geleerd. Hard werken en recht op mijn doel af: that’s me. Mijn social skills zijn door dit werk ver-miljoen-voudigd! Ik zet een knop om en ik ga er helemaal voor. Het tofste aan dit werk vind ik om in een korte tijd echt een connectie met mensen te maken en hun vertrouwen te winnen.

Een hele vette kans

Ik kreeg de kans om door te groeien naar Team Manager bij onze vestiging in Utrecht en binnen 4 maanden is dit me gelukt! Er heerst een unieke sfeer op de vestiging, we werken in een super gedreven vriendenteam en na een goeie dag is er altijd wel een gezellige borrel. Mijn doel is om iedereen die hier binnenkomt een betere versie van zichzelf te maken. Net als dat bij mij is gebeurd. Geef 100 procent en krijg er 200 procent voor terug. Mijn motivatie is groei, zowel voor People Marketing als voor mezelf..


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden!

Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog