Avrum, Team Manager Utrecht

#succesverhalen

Het liep in positieve zin uit de hand

Na mijn werk als barista in een café in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt, kwam People Marketing op mijn pad. Mijn zusje werkte al bij People Marketing en via haar hoorde ik altijd leuke verhalen. Ik ging een keer mee naar de borrel op de vestiging in Amsterdam. De borrel was gelijk al heel gezellig en mijn zusje vroeg of het me leuk zou lijken om ook bij People Marketing te komen werken. Ik twijfelde of dit werk iets voor mij zou zijn, omdat ik van nature namelijk helemaal niet zo outgoing ben en ik vond het dus best spannend. Mijn zusje haalde mij na lang aandringen over om het een kans te geven. Het liep in positieve zin uit de hand…

Hard werken en recht op mijn doel af

Mijn eerste dagen schreef ik nul, wat natuurlijk flink balen was, maar ik bleef doorzetten en mij verdiepen in salestechnieken. Op de vierde dag had ik mijn eerste sales te pakken! Dit gaf zo’n kick. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn kunnen en al vrij snel had ik de draai te pakken. Mijn manager daagde mij uit een record te schrijven en dat lukte. Vanaf dat moment was ik alleen maar meer gedreven om steeds beter te worden in wat ik deed. Ik werkte fulltime en zette mij volledig in. Na een aantal maanden werd ik Team Captain: ik mocht shifts gaan draaien waarbij ik de verantwoordelijkheid kreeg over het team. De manager zag mijn talent en doorzettingsvermogen; hij heeft mij in een korte periode alle kneepjes van het vak geleerd. Hard werken en recht op mijn doel af: that’s me. Mijn social skills zijn door dit werk ver-miljoen-voudigd! Ik zet een knop om en ik ga er helemaal voor. Het tofste aan dit werk vind ik om in een korte tijd echt een connectie met mensen te maken en hun vertrouwen te winnen.

Een hele vette kans

Ik kreeg de kans om door te groeien naar Team Manager bij onze vestiging in Utrecht en binnen 4 maanden is dit me gelukt! Er heerst een unieke sfeer op de vestiging, we werken in een super gedreven vriendenteam en na een goeie dag is er altijd wel een gezellige borrel. Mijn doel is om iedereen die hier binnenkomt een betere versie van zichzelf te maken. Net als dat bij mij is gebeurd. Geef 100 procent en krijg er 200 procent voor terug. Mijn motivatie is groei, zowel voor People Marketing als voor mezelf..


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog