Brenda, Recruitment Manager

#succesverhalen

People Marketing is veel meer dan werk alleen

Inmiddels twee jaar geleden werd ik aangesproken op straat door iemand van People Marketing. Ik kende het nog niet, maar het klonk leuk… Niet veel later werd ik opgebeld door Christophoor. Hij nodigde me uit om naar een kennismaking op de vestiging in Den Haag te komen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar achteraf ben ik blij dat ik geweest ben! Op dat moment was ik nét verhuisd vanuit Zeeland en met mijn studie Internationaal Recht aan de Haagse Hogeschool gestart. Ik kende Den Haag nog totaal niet, maar door People Marketing ben ik echt mijn draai gaan vinden in Den Haag. Zo gingen we er vaak samen op uit en leerde ik de tofste plekken van de stad kennen. Al snel voelde ik me thuis in het hechte Haagse vriendenteam. People Marketing is veel meer dan ik me in eerste instantie kon voorstellen, het is echt uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven.

100% blij met mijn keuze

Ik kon mijn draai niet echt vinden binnen mijn studie en tegelijkertijd kreeg ik steeds meer kansen bij People Marketing. Ik besloot te stoppen met studeren en fulltime voor People Marketing te gaan. De beste keuze die ik had kunnen maken! Ik heb in dit bedrijf nu al zo veel meer geleerd dan ik ooit op school heb gedaan. Ik begon als ambassadeur voor onze projecten, uiteindelijk ben ik het Live Recruitment gedeelte van Den Haag op me gaan nemen. De focus bij Recruitment ligt bij het continue vinden van leuke en goeie nieuwe collega’s om toe te voegen aan ons team. Dit bleek me erg goed te liggen dus maakte ik geleidelijk de overstap om me volledig op Recruitment te gaan richten. Er kwamen steeds meer vestigingen bij en ik kreeg het steeds beter in de vingers. Vorige maand ben ik gepromoveerd naar Recruitment Manager van Nederland. Een grote stap met veel uitdaging! Mijn doel is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de groei van People Marketing.

Ontwikkeling & gezelligheid staan centraal

In mijn tijd bij People Marketing heb ik zo een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ik word dagelijks gecoacht door Christophoor om zo de beste versie van mijzelf te worden. Ik leer collega’s aan te sturen, efficiënt te werken en structureel te bouwen aan ons team. Het leukste aan mijn werk vind ik de gezelligheid in het team, we zijn altijd wel in voor een borrel of feestje na werk!


Zie jij een baan als Field Recruiter wel zitten? Als Field Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het scouten van sales talent. Jij gaat samen met het recruitmentteam op pad om door heel Nederland studenten te spotten en maakt ze enthousiast voor de allerleukste studentenbaan. Dit doen jullie op de leukste locaties, zoals op straat, ’s avonds in de stad of op events. Een onmisbare functie, want jij laat People Marketing groeien. Check de vacature en schrijf je vandaag nog in!

Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog