Brenda, Recruitment Manager

#succesverhalen

People Marketing is veel meer dan werk alleen

Inmiddels twee jaar geleden werd ik aangesproken op straat door iemand van People Marketing. Ik kende het nog niet, maar het klonk leuk… Niet veel later werd ik opgebeld door Christophoor. Hij nodigde me uit om naar een kennismaking op de vestiging in Den Haag te komen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar achteraf ben ik blij dat ik geweest ben! Op dat moment was ik nét verhuisd vanuit Zeeland en met mijn studie Internationaal Recht aan de Haagse Hogeschool gestart. Ik kende Den Haag nog totaal niet, maar door People Marketing ben ik echt mijn draai gaan vinden in Den Haag. Zo gingen we er vaak samen op uit en leerde ik de tofste plekken van de stad kennen. Al snel voelde ik me thuis in het hechte Haagse vriendenteam. People Marketing is veel meer dan ik me in eerste instantie kon voorstellen, het is echt uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven.

100% blij met mijn keuze

Ik kon mijn draai niet echt vinden binnen mijn studie en tegelijkertijd kreeg ik steeds meer kansen bij People Marketing. Ik besloot te stoppen met studeren en fulltime voor People Marketing te gaan. De beste keuze die ik had kunnen maken! Ik heb in dit bedrijf nu al zo veel meer geleerd dan ik ooit op school heb gedaan. Ik begon als ambassadeur voor onze projecten, uiteindelijk ben ik het Live Recruitment gedeelte van Den Haag op me gaan nemen. De focus bij Recruitment ligt bij het continue vinden van leuke en goeie nieuwe collega’s om toe te voegen aan ons team. Dit bleek me erg goed te liggen dus maakte ik geleidelijk de overstap om me volledig op Recruitment te gaan richten. Er kwamen steeds meer vestigingen bij en ik kreeg het steeds beter in de vingers. Vorige maand ben ik gepromoveerd naar Recruitment Manager van Nederland. Een grote stap met veel uitdaging! Mijn doel is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de groei van People Marketing.

Ontwikkeling & gezelligheid staan centraal

In mijn tijd bij People Marketing heb ik zo een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ik word dagelijks gecoacht door Christophoor om zo de beste versie van mijzelf te worden. Ik leer collega’s aan te sturen, efficiënt te werken en structureel te bouwen aan ons team. Het leukste aan mijn werk vind ik de gezelligheid in het team, we zijn altijd wel in voor een borrel of feestje na werk!


Zie jij een baan als Field Recruiter wel zitten? Als Field Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het scouten van sales talent. Jij gaat samen met het recruitmentteam op pad om door heel Nederland studenten te spotten en maakt ze enthousiast voor de allerleukste studentenbaan. Dit doen jullie op de leukste locaties, zoals op straat, ’s avonds in de stad of op events. Een onmisbare functie, want jij laat People Marketing groeien. Check de vacature en schrijf je vandaag nog in!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog