Brenda, Recruitment Manager

#succesverhalen

People Marketing is veel meer dan werk alleen

Inmiddels twee jaar geleden werd ik aangesproken op straat door iemand van People Marketing. Ik kende het nog niet, maar het klonk leuk… Niet veel later werd ik opgebeld door Christophoor. Hij nodigde me uit om naar een kennismaking op de vestiging in Den Haag te komen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar achteraf ben ik blij dat ik geweest ben! Op dat moment was ik nét verhuisd vanuit Zeeland en met mijn studie Internationaal Recht aan de Haagse Hogeschool gestart. Ik kende Den Haag nog totaal niet, maar door People Marketing ben ik echt mijn draai gaan vinden in Den Haag. Zo gingen we er vaak samen op uit en leerde ik de tofste plekken van de stad kennen. Al snel voelde ik me thuis in het hechte Haagse vriendenteam. People Marketing is veel meer dan ik me in eerste instantie kon voorstellen, het is echt uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven.

100% blij met mijn keuze

Ik kon mijn draai niet echt vinden binnen mijn studie en tegelijkertijd kreeg ik steeds meer kansen bij People Marketing. Ik besloot te stoppen met studeren en fulltime voor People Marketing te gaan. De beste keuze die ik had kunnen maken! Ik heb in dit bedrijf nu al zo veel meer geleerd dan ik ooit op school heb gedaan. Ik begon als ambassadeur voor onze projecten, uiteindelijk ben ik het Live Recruitment gedeelte van Den Haag op me gaan nemen. De focus bij Recruitment ligt bij het continue vinden van leuke en goeie nieuwe collega’s om toe te voegen aan ons team. Dit bleek me erg goed te liggen dus maakte ik geleidelijk de overstap om me volledig op Recruitment te gaan richten. Er kwamen steeds meer vestigingen bij en ik kreeg het steeds beter in de vingers. Vorige maand ben ik gepromoveerd naar Recruitment Manager van Nederland. Een grote stap met veel uitdaging! Mijn doel is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de groei van People Marketing.

Ontwikkeling & gezelligheid staan centraal

In mijn tijd bij People Marketing heb ik zo een grote ontwikkeling doorgemaakt. Ik word dagelijks gecoacht door Christophoor om zo de beste versie van mijzelf te worden. Ik leer collega’s aan te sturen, efficiënt te werken en structureel te bouwen aan ons team. Het leukste aan mijn werk vind ik de gezelligheid in het team, we zijn altijd wel in voor een borrel of feestje na werk!


Zie jij een baan als Field Recruiter wel zitten? Als Field Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het scouten van sales talent. Jij gaat samen met het recruitmentteam op pad om door heel Nederland studenten te spotten en maakt ze enthousiast voor de allerleukste studentenbaan. Dit doen jullie op de leukste locaties, zoals op straat, ’s avonds in de stad of op events. Een onmisbare functie, want jij laat People Marketing groeien. Check de vacature en schrijf je vandaag nog in!

De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog
Avrum team manager Utrecht
Avrum, Team Manager Utrecht

Na mijn werk als barista in een cafe in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland, kwam People Marketing op mijn pad...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Sadaf, Team Captain Den Bosch

Een vriendin vertelde me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al ...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Christophoor, Franchiseondernemer Rotterdam & Den Haag

Ik ben gestopt in Delft en heb mij volledig gefocust op People Marketing. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen, maar ook het bedrijf tot...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Job, Franchiseondernemer Amsterdam, Utrecht & Leiden

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Bekijk blog
Tips voor vaderdag
Tips voor Vaderdag!

Na een geslaagde moederdag-editie kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een vaderdag-versie. Want we weten nu eenmaal, als student...

Bekijk blog