Franchiseondernemer Job: the road to succes

#grensverleggend #groei #succesverhalen

Franchiseondernemer Job wandelde 5 jaar geleden bij People Marketing naar binnen en is nooit meer weggegaan. Gedreven als hij is heeft Job zich opgewerkt van Sales Promotor tot Franchiseondernemer van Amsterdam, Leiden en Utrecht. Wat heeft hem geholpen in zijn succes en welk obstakels heeft hij overwonnen? Je lees het in deze blog!

Het opbouwen van een succesvolle carrière

Het begon als een bijbaan, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een enorme ontwikkeling door. Een top studentenbaan! Ik groeide binnen korte tijd door als vestigingsmanager in Amsterdam. Een grote kans, zowel voor mijn persoonlijke groei als financieel. Toen mijn werk en studie niet meer te combineren bleken, heb ik de keuze gemaakt om volledig voor People Marketing te gaan. Ik heb nooit spijt gehad van deze keuze. In tegendeel, mijn mogelijkheden bij People Marketing overstijgen de ambities die ik tijdens mijn studie had.

Doorgroeien dankzij het Management Traineeship

Stap voor stap werd mij alles aangeleerd. Zo heb ik me ontwikkeld in het plannen van alle werkzaamheden, het geven van leiding en het motiveren van mijn team. Bepaalde kwaliteiten had ik nog niet en heb ik echt ontwikkeld binnen People Marketing. Wat een groot voordeel bij People Marketing is, zijn de korte lijnen. Het is een transparante en efficiënte organisatie, hierdoor heb ik snel stappen kunnen zetten. Als je er hard voor werkt en je volledig inzet, is alles mogelijk!


Elke dag weer geef ik alles om het beste uit mijzelf en mijn team te halen

Het geeft me voldoening om mijn team te zien ontplooien en samen steeds hogere resultaten te behalen. Mijn doel is om de beste versie van mijzelf te worden. Ik wil groeien, zowel in persoonlijke ontwikkeling als financieel. Ik heb de ambitie om nog meer vestigingen te openen, ook in het buitenland. The sky is the limit!

Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden eens!

"Als je er hard voor werkt en je volledig inzet, is alles mogelijk!"
Studentenbaan
Studentenwerk
Bijbaan studenten
Meet Gaby: mede-captain van het recruitmentteam!

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog
Avrum team manager Utrecht
Avrum, Team Manager Utrecht

Na mijn werk als barista in een cafe in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland, kwam People Marketing op mijn pad...

Bekijk blog