Meet Gaby: Captain Recruitment

#meettheteam

Gaby is sinds afgelopen zomer onderdeel geworden van het recruitmentteam, gevestigd in het hoofdkantoor van People Marketing in hartje Den Haag. Tevens is ze sinds december, samen met Esther, captain van het team, wat betekent dat ze ook verantwoordelijk is voor uren, cijfers en kwaliteit. Het recruitmentteam houdt zich bezig met het telefonisch benaderen van studenten die binnenkomen via verschillende kanalen, het uitvoeren van een telefonische selectie en beoordeelt uiteindelijk of er sprake van een match is. Het is een veelzijdige baan waarbij eigenlijk geen enkel gesprek, en daarmee geen enkele dag, hetzelfde is!

Ik voel precies wanneer iemand geschikt is

“Na een lange tijd fulltime als manager gewerkt te hebben, besloot ik afgelopen zomer mijn studie Psychologie weer op te pakken en ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende baan voor naast de studie. Ik nam een kijkje op de website van People Marketing en zag al wat oude bekende gezichten voorbij komen. Hierdoor wist ik dat het goed zat en heb ik gelijk gesolliciteerd. Ik kon vrij snel op gesprek komen bij People Marketing en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Ik ben nu onderdeel van het recruitmentteam en ondersteun Esther in haar werkzaamheden als tweede captain. Het leuke aan mijn werk is dat ik eigenlijk gewoon de hele dag gezellig met mensen aan het kletsen ben om te kijken of er nieuw talenten te vinden zijn die het bedrijf weer kunnen laten groeien. We zijn op dagelijkse basis opzoek naar Sales Promotors, enthousiaste wervers die met mensen in gesprek gaan en ze enthousiast gaan maken om het goede doel te gaan steunen. Ik heb ondertussen al zoveel mensen gesproken dat ik precies voel wanneer iemand geschikt is of wanneer ik écht een topper te pakken heb.”

Een groter sociaal netwerk en een kijkje in de commerciële wereld

“People Marketing heeft mij een groter sociaal netwerk gebracht, biedt me de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de commerciële wereld en heeft me geleerd om beter naar mensen te luisteren in plaats van alleen maar te zenden. Tijdens het recruiten moet je namelijk juist inhoudelijke vragen stellen om iemand beter te leren kennen. Het mooie is dat ik hetgeen wat ik hier leer weer mee kan nemen in het dagelijks leven.

Mijn grootste motivatie binnen People Marketing is voor mij het werken met collega’s. We zitten de hele dag op kantoor en dan is het toch wel heel fijn om collega’s naast je te hebben die je graag ziet en waar je het gewoon goed mee kunt vinden. Die collega’s hebben overigens zelfs geleid tot mijn échte daadwerkelijke succesverhaal: de ontmoeting met Daan. Nee hoor grapje, maar we hebben elkaar leren kennen op het hoofdkantoor, hadden al snel een oogje op elkaar, kregen een relatie en het gaat tot op de dag van vandaag hartstikke goed!

Al met al is People Marketing het ideale bedrijf om deel van uit te maken op het moment dat je een plek zoekt waar je helemaal jezelf kunt zijn zonder daarop beoordeeld te worden.”

''Ik voel precies wanneer iemand geschikt is en wanneer ik écht een topper te pakken heb.''
Gaby Team Captain Recruitment

Zin om deze zomer lekker te verdienen, jezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen? Lees hier meer over een bijbaan als Sales Promotor, solliciteer direct via de website en wie weet heb jij Gaby binnenkort wel aan de telefoon voor een eerste kennismaking!

Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog