Meet Gaby: Captain Recruitment

#meettheteam

Gaby is sinds afgelopen zomer onderdeel geworden van het recruitmentteam, gevestigd in het hoofdkantoor van People Marketing in hartje Den Haag. Tevens is ze sinds december, samen met Esther, captain van het team, wat betekent dat ze ook verantwoordelijk is voor uren, cijfers en kwaliteit. Het recruitmentteam houdt zich bezig met het telefonisch benaderen van studenten die binnenkomen via verschillende kanalen, het uitvoeren van een telefonische selectie en beoordeelt uiteindelijk of er sprake van een match is. Het is een veelzijdige baan waarbij eigenlijk geen enkel gesprek, en daarmee geen enkele dag, hetzelfde is!

Ik voel precies wanneer iemand geschikt is

“Na een lange tijd fulltime als manager gewerkt te hebben, besloot ik afgelopen zomer mijn studie Psychologie weer op te pakken en ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende baan voor naast de studie. Ik nam een kijkje op de website van People Marketing en zag al wat oude bekende gezichten voorbij komen. Hierdoor wist ik dat het goed zat en heb ik gelijk gesolliciteerd. Ik kon vrij snel op gesprek komen bij People Marketing en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Ik ben nu onderdeel van het recruitmentteam en ondersteun Esther in haar werkzaamheden als tweede captain. Het leuke aan mijn werk is dat ik eigenlijk gewoon de hele dag gezellig met mensen aan het kletsen ben om te kijken of er nieuw talenten te vinden zijn die het bedrijf weer kunnen laten groeien. We zijn op dagelijkse basis opzoek naar Sales Promotors, enthousiaste wervers die met mensen in gesprek gaan en ze enthousiast gaan maken om het goede doel te gaan steunen. Ik heb ondertussen al zoveel mensen gesproken dat ik precies voel wanneer iemand geschikt is of wanneer ik écht een topper te pakken heb.”

Een groter sociaal netwerk en een kijkje in de commerciële wereld

“People Marketing heeft mij een groter sociaal netwerk gebracht, biedt me de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de commerciële wereld en heeft me geleerd om beter naar mensen te luisteren in plaats van alleen maar te zenden. Tijdens het recruiten moet je namelijk juist inhoudelijke vragen stellen om iemand beter te leren kennen. Het mooie is dat ik hetgeen wat ik hier leer weer mee kan nemen in het dagelijks leven.

Mijn grootste motivatie binnen People Marketing is voor mij het werken met collega’s. We zitten de hele dag op kantoor en dan is het toch wel heel fijn om collega’s naast je te hebben die je graag ziet en waar je het gewoon goed mee kunt vinden. Die collega’s hebben overigens zelfs geleid tot mijn échte daadwerkelijke succesverhaal: de ontmoeting met Daan. Nee hoor grapje, maar we hebben elkaar leren kennen op het hoofdkantoor, hadden al snel een oogje op elkaar, kregen een relatie en het gaat tot op de dag van vandaag hartstikke goed!

Al met al is People Marketing het ideale bedrijf om deel van uit te maken op het moment dat je een plek zoekt waar je helemaal jezelf kunt zijn zonder daarop beoordeeld te worden.”

''Ik voel precies wanneer iemand geschikt is en wanneer ik écht een topper te pakken heb.''
Gaby Team Captain Recruitment

Zin om deze zomer lekker te verdienen, jezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen? Lees hier meer over een bijbaan als Sales Promotor, solliciteer direct via de website en wie weet heb jij Gaby binnenkort wel aan de telefoon voor een eerste kennismaking!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog
Studenten apps
Hoe overleef je het eerste studiejaar?

Ben jij net begonnen met het eerste jaar van een nieuwe studie? Lees in deze blog hoe jij je eerste studiejaar overleeft!

Bekijk blog
Meet Kyara: Sales Promotor Eindhoven

Kyara is een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Eindhoven. Daarnaast studeert ze Ondernemerschap en Retail Management...

Bekijk blog
10 x de leukste studenten hotspots in Leiden

Benieuwd naar de tofste hotspots in Leiden? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Jip
Meet Jip: Team Captain Nijmegen

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt...

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog