Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

#succesverhalen

De People Marketing familie

Een betere bijbaan kan ik me eigenlijk niet bedenken! De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Al vanaf dag 1 was ik onderdeel van de People Marketing familie. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de hele dag stil willen zitten op kantoor. Voor een stuiterbal als ik is dit dus echt de perfecte bijbaan! Toen ik stopte met mijn studie ben ik in mijn tussenjaar fulltime aan de slag gegaan als Sales Promotor. Binnen een paar maanden heb ik toen mijn reis door Australië bij elkaar gespaard!

Ik heb stappen gemaakt

Het mooie aan People Marketing is dat je jezelf hier zo snel kan ontwikkelen. Je verbreedt je horizon door met allemaal verschillende mensen te praten. Heel vaak zijn dit zulke leuke en positieve gesprekken. Soms loop je ook tegen teleurstellingen aan, maar juist deze ervaringen helpen je om te groeien. Wanneer je hier dan een positieve draai aan weet te geven en het in je voordeel leert te gebruiken, heb je echt een stap gezet. Deze vaardigheden neem je je hele leven met je mee, ze zijn zo waardevol.

Daar kan ik wel vrolijk van worden!

Ik ben van mezelf geen verlegen persoon maar dat ik mijn sociale skills zo zou ontwikkelen binnen People Marketing had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik durf letterlijk iedereen aan te spreken. Dat is zo’n groot voordeel, ook in het dagelijks leven. Met mensen gesprekken aangaan is een tweede natuur geworden, zo kom ik vaak in leuke onverwachtse situaties terecht, daar kan ik wel vrolijk van worden!


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog