Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

#succesverhalen

De People Marketing familie

Een betere bijbaan kan ik me eigenlijk niet bedenken! De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Al vanaf dag 1 was ik onderdeel van de People Marketing familie. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de hele dag stil willen zitten op kantoor. Voor een stuiterbal als ik is dit dus echt de perfecte bijbaan! Toen ik stopte met mijn studie ben ik in mijn tussenjaar fulltime aan de slag gegaan als Sales Promotor. Binnen een paar maanden heb ik toen mijn reis door Australië bij elkaar gespaard!

Ik heb stappen gemaakt

Het mooie aan People Marketing is dat je jezelf hier zo snel kan ontwikkelen. Je verbreedt je horizon door met allemaal verschillende mensen te praten. Heel vaak zijn dit zulke leuke en positieve gesprekken. Soms loop je ook tegen teleurstellingen aan, maar juist deze ervaringen helpen je om te groeien. Wanneer je hier dan een positieve draai aan weet te geven en het in je voordeel leert te gebruiken, heb je echt een stap gezet. Deze vaardigheden neem je je hele leven met je mee, ze zijn zo waardevol.

Daar kan ik wel vrolijk van worden!

Ik ben van mezelf geen verlegen persoon maar dat ik mijn sociale skills zo zou ontwikkelen binnen People Marketing had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik durf letterlijk iedereen aan te spreken. Dat is zo’n groot voordeel, ook in het dagelijks leven. Met mensen gesprekken aangaan is een tweede natuur geworden, zo kom ik vaak in leuke onverwachtse situaties terecht, daar kan ik wel vrolijk van worden!


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog
Meet Debby: Office Manager

Als Office Manager is Debby verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de vestigingen en op het hoofdkantoor.

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog