Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

#succesverhalen

De People Marketing familie

Een betere bijbaan kan ik me eigenlijk niet bedenken! De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Al vanaf dag 1 was ik onderdeel van de People Marketing familie. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de hele dag stil willen zitten op kantoor. Voor een stuiterbal als ik is dit dus echt de perfecte bijbaan! Toen ik stopte met mijn studie ben ik in mijn tussenjaar fulltime aan de slag gegaan als Sales Promotor. Binnen een paar maanden heb ik toen mijn reis door Australië bij elkaar gespaard!

Ik heb stappen gemaakt

Het mooie aan People Marketing is dat je jezelf hier zo snel kan ontwikkelen. Je verbreedt je horizon door met allemaal verschillende mensen te praten. Heel vaak zijn dit zulke leuke en positieve gesprekken. Soms loop je ook tegen teleurstellingen aan, maar juist deze ervaringen helpen je om te groeien. Wanneer je hier dan een positieve draai aan weet te geven en het in je voordeel leert te gebruiken, heb je echt een stap gezet. Deze vaardigheden neem je je hele leven met je mee, ze zijn zo waardevol.

Daar kan ik wel vrolijk van worden!

Ik ben van mezelf geen verlegen persoon maar dat ik mijn sociale skills zo zou ontwikkelen binnen People Marketing had ik van te voren niet kunnen bedenken. Ik durf letterlijk iedereen aan te spreken. Dat is zo’n groot voordeel, ook in het dagelijks leven. Met mensen gesprekken aangaan is een tweede natuur geworden, zo kom ik vaak in leuke onverwachtse situaties terecht, daar kan ik wel vrolijk van worden!


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

Meet Gaby: mede-captain van het recruitmentteam!

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog
Avrum team manager Utrecht
Avrum, Team Manager Utrecht

Na mijn werk als barista in een cafe in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland, kwam People Marketing op mijn pad...

Bekijk blog