Job, Franchiseondernemer Amsterdam, Utrecht & Leiden

#succesverhalen

5 jaar geleden begon ik bij People Marketing, inmiddels heb ik een succesvolle carrière opgebouwd

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een enorme ontwikkeling door. Een top bijbaan! Ik groeide binnen korte tijd door als vestigingsmanager in Amsterdam. Een grote kans, zowel voor mijn persoonlijke groei als financieel. Toen mijn werk en studie niet meer te combineren bleken, heb ik de keuze gemaakt om volledig voor People Marketing te gaan. Ik heb nooit spijt gehad van deze keuze. In tegendeel, mijn mogelijkheden bij People Marketing overstijgen de ambities die ik tijdens mijn studie had.

Tijdens het management traject dat ik heb gevolgd werd ik opgeleid om mijn eigen vestigingen te kunnen runnen

Stap voor stap werd mij alles aangeleerd. Zo heb ik me ontwikkeld in het plannen van alle werkzaamheden, het geven van leiding en het motiveren van mijn team. Bepaalde kwaliteiten had ik nog niet en heb ik echt ontwikkeld binnen People Marketing. Wat een groot voordeel bij People Marketing is, zijn de korte lijnen. Het is een transparante en efficiënte organisatie, hierdoor heb ik snel stappen kunnen zetten. Als je er hard voor werkt en je volledig inzet, is alles mogelijk!

Elke dag weer geef alles om het beste uit mijzelf en mijn team te halen

Het geeft me voldoening om mijn team te zien ontplooien en samen steeds hogere resultaten te behalen. Mijn doel is om de beste versie van mijzelf te worden. Ik wil groeien, zowel in persoonlijke ontwikkeling als financieel. Ik heb de ambitie om nog meer vestigingen te openen, ook in het buitenland. The sky is the limit!

Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Promotor Amsterdam

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Sadaf, Team Captain Den Bosch

Een vriendin vertelde me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al ...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Christophoor, Franchiseondernemer Rotterdam & Den Haag

Ik ben gestopt in Delft en heb mij volledig gefocust op People Marketing. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen, maar ook het bedrijf tot...

Bekijk blog
Tips voor vaderdag
Tips voor Vaderdag!

Na een geslaagde moederdag-editie kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een vaderdag-versie. Want we weten nu eenmaal, als student...

Bekijk blog
rick-agnes-plan-nl
Rick & Agnes in Nicaragua samen met Plan Nederland!

Op 29 april was het dan eindelijk zover! Rick en Agnes vertrokken naar Nicaragua voor een fieldtrip in samenwerking met onze partner Plan...

Bekijk blog
ramadan-hoe-werft-dat
Ramadan… hoe werft dat nu eigenlijk?

Op 27 mei is de Ramadan weer van start gegaan. Voor velen een vaag begrip, voor anderen vooral inspirerend. Zo ook voor ons. Daarom zijn...

Bekijk blog
Tips voor moederdag
Tips voor Moederdag!

Als student heb je het er maar druk mee: feestjes, studeren, nog meer feestjes, bijkomen van een kater, tentamens, sporten, studentenvere...

Bekijk blog
hoe-overleef-eindexamens_thumbnail
Hoe overleef je de eindexamens?

Hangen jouw wallen inmiddels al op je tenen en heb je je pen al volledig stuk gekauwd tijdens het studeren en weet je niet meer hoe je be...

Bekijk blog
nieuwe-vestiging-leiden
Nieuwe vestiging in Leiden

Sinds enkele weken draait PM mee op een nieuwe locatie, namelijk Leiden! De voormalig Franchiseondernemer van Amsterdam, onze eigen Job...

Bekijk blog

People Marketing gebruikt naast functionele cookies ook cookies om informatie te verwerken. Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van onze diensten raden we je aan deze cookies toe te laten, dit kun je doen door het vinkje hiernaast aan te vinken en op akkoord te klikken. Wanneer je dit vinkje niet aanvinkt zullen we alleen de functionele cookies plaatsen. Meer informatie.

Akkoord