Jocelyn, Team Manager Eindhoven

#succesverhalen

Love at first sight

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal! Ik leerde Tom, een van de Franchise Ondernemers
van Den Bosch, kennen toen ik met mijn zus op een festival was. We raakten aan de praat en we vonden elkaar gelijk al heel erg leuk. We begonnen te daten en al snel waren we super veel samen. Tom vertelde altijd zulke leuke verhalen over People Marketing, dus daar wilde ik ook wel gaan werken! Het leek Tom alleen niet echt een goed idee. Een relatie hebben en ook nog eens samen werken: dat zou volgens hem alleen maar ingewikkeld worden. Daar nam ik geen genoegen mee, want ik vond Tom én People Marketing zo leuk en had mijn zinnen er al op gezet. Ik besloot me aan te melden bij een ander salesbedrijf om Tom voor het blok te zetten. Dat kon hij nou nét niet verdragen en zo ging hij uiteindelijk toch overstag om me aan te nemen bij People Marketing! Inmiddels is dit 2,5 jaar geleden en ben ik nog steeds gelukkig met Tom én met People Marketing.

Iedereen werkt voor en met elkaar

In het begin studeerde ik nog Hotel Management in Tilburg en was het werk bij People Marketing echt een bijbaan. Ik vond die bijbaan zo leuk en ik ontwikkelde me enorm snel dat ik besloot het werk fulltime te gaan doen. Binnen twee maanden was ik Captain en gaf ik leiding tijdens de shifts. Ik wilde meer en kreeg de kans om me te bewijzen in Eindhoven. Daar heb ik binnen een jaar een succesvol team opgezet en ben ik doorgegroeid naar Team Manager. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie. Het ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk heb ik het toch mooi geflikt! Uniek aan de vestiging in Eindhoven is dat het écht een familie is waar je op terug kunt vallen. Iedereen werkt voor en met elkaar. Zoveel verschillende type mensen op de vestiging, maar iedereen voelt zich thuis. Iedereen gaat met elkaar op stap, we borrelen op de vestiging of gaan gezellig naar Stratumseind, een plek met allemaal leuke cafés in Eindhoven.

Geluk

Voor dat we de shift gaan lopen, geef ik altijd een kick-off om het team een motivatie boost te geven. Zo vertel ik bijvoorbeeld over dat je je geluksmomenten zelf kunt sturen door te focussen op de dingen waar jij echt gelukkig van wordt: jouw momentum. Het mooiste van doorgroeien vind ik ook dat ik andere mensen kan helpen met hun groeiproces. Vraag jezelf bij alle gebeurtenissen in het leven af: word ik hier gelukkig van op langer termijn? Zo niet, creëer of zoek dan je eigen geluk. Dit helpt mij om te groeien. Mijn belangrijkste drijfveer is persoonlijke groei en daarmee zit ik bij People Marketing perfect op mijn plek!


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden eens!

Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog