Jocelyn, Team Manager Eindhoven

#succesverhalen

Love at first sight

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal! Ik leerde Tom, een van de Franchise Ondernemers
van Den Bosch, kennen toen ik met mijn zus op een festival was. We raakten aan de praat en we vonden elkaar gelijk al heel erg leuk. We begonnen te daten en al snel waren we super veel samen. Tom vertelde altijd zulke leuke verhalen over People Marketing, dus daar wilde ik ook wel gaan werken! Het leek Tom alleen niet echt een goed idee. Een relatie hebben en ook nog eens samen werken: dat zou volgens hem alleen maar ingewikkeld worden. Daar nam ik geen genoegen mee, want ik vond Tom én People Marketing zo leuk en had mijn zinnen er al op gezet. Ik besloot me aan te melden bij een ander salesbedrijf om Tom voor het blok te zetten. Dat kon hij nou nét niet verdragen en zo ging hij uiteindelijk toch overstag om me aan te nemen bij People Marketing! Inmiddels is dit 2,5 jaar geleden en ben ik nog steeds gelukkig met Tom én met People Marketing.

Iedereen werkt voor en met elkaar

In het begin studeerde ik nog Hotel Management in Tilburg en was het werk bij People Marketing echt een bijbaan. Ik vond die bijbaan zo leuk en ik ontwikkelde me enorm snel dat ik besloot het werk fulltime te gaan doen. Binnen twee maanden was ik Captain en gaf ik leiding tijdens de shifts. Ik wilde meer en kreeg de kans om me te bewijzen in Eindhoven. Daar heb ik binnen een jaar een succesvol team opgezet en ben ik doorgegroeid naar Team Manager. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie. Het ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk heb ik het toch mooi geflikt! Uniek aan de vestiging in Eindhoven is dat het écht een familie is waar je op terug kunt vallen. Iedereen werkt voor en met elkaar. Zoveel verschillende type mensen op de vestiging, maar iedereen voelt zich thuis. Iedereen gaat met elkaar op stap, we borrelen op de vestiging of gaan gezellig naar Stratumseind, een plek met allemaal leuke cafés in Eindhoven.

Geluk

Voor dat we de shift gaan lopen, geef ik altijd een kick-off om het team een motivatie boost te geven. Zo vertel ik bijvoorbeeld over dat je je geluksmomenten zelf kunt sturen door te focussen op de dingen waar jij echt gelukkig van wordt: jouw momentum. Het mooiste van doorgroeien vind ik ook dat ik andere mensen kan helpen met hun groeiproces. Vraag jezelf bij alle gebeurtenissen in het leven af: word ik hier gelukkig van op langer termijn? Zo niet, creëer of zoek dan je eigen geluk. Dit helpt mij om te groeien. Mijn belangrijkste drijfveer is persoonlijke groei en daarmee zit ik bij People Marketing perfect op mijn plek!


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden eens!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog
Studenten apps
Hoe overleef je het eerste studiejaar?

Ben jij net begonnen met het eerste jaar van een nieuwe studie? Lees in deze blog hoe jij je eerste studiejaar overleeft!

Bekijk blog
Meet Kyara: Sales Promotor Eindhoven

Kyara is een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Eindhoven. Daarnaast studeert ze Ondernemerschap en Retail Management...

Bekijk blog
10 x de leukste studenten hotspots in Leiden

Benieuwd naar de tofste hotspots in Leiden? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Jip
Meet Jip: Team Captain Nijmegen

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt...

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog