Jocelyn, Team Manager Eindhoven

#succesverhalen

Love at first sight

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal! Ik leerde Tom, een van de Franchise Ondernemers
van Den Bosch, kennen toen ik met mijn zus op een festival was. We raakten aan de praat en we vonden elkaar gelijk al heel erg leuk. We begonnen te daten en al snel waren we super veel samen. Tom vertelde altijd zulke leuke verhalen over People Marketing, dus daar wilde ik ook wel gaan werken! Het leek Tom alleen niet echt een goed idee. Een relatie hebben en ook nog eens samen werken: dat zou volgens hem alleen maar ingewikkeld worden. Daar nam ik geen genoegen mee, want ik vond Tom én People Marketing zo leuk en had mijn zinnen er al op gezet. Ik besloot me aan te melden bij een ander salesbedrijf om Tom voor het blok te zetten. Dat kon hij nou nét niet verdragen en zo ging hij uiteindelijk toch overstag om me aan te nemen bij People Marketing! Inmiddels is dit 2,5 jaar geleden en ben ik nog steeds gelukkig met Tom én met People Marketing.

Iedereen werkt voor en met elkaar

In het begin studeerde ik nog Hotel Management in Tilburg en was het werk bij People Marketing echt een bijbaan. Ik vond die bijbaan zo leuk en ik ontwikkelde me enorm snel dat ik besloot het werk fulltime te gaan doen. Binnen twee maanden was ik Captain en gaf ik leiding tijdens de shifts. Ik wilde meer en kreeg de kans om me te bewijzen in Eindhoven. Daar heb ik binnen een jaar een succesvol team opgezet en ben ik doorgegroeid naar Team Manager. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie. Het ging natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk heb ik het toch mooi geflikt! Uniek aan de vestiging in Eindhoven is dat het écht een familie is waar je op terug kunt vallen. Iedereen werkt voor en met elkaar. Zoveel verschillende type mensen op de vestiging, maar iedereen voelt zich thuis. Iedereen gaat met elkaar op stap, we borrelen op de vestiging of gaan gezellig naar Stratumseind, een plek met allemaal leuke cafés in Eindhoven.

Geluk

Voor dat we de shift gaan lopen, geef ik altijd een kick-off om het team een motivatie boost te geven. Zo vertel ik bijvoorbeeld over dat je je geluksmomenten zelf kunt sturen door te focussen op de dingen waar jij echt gelukkig van wordt: jouw momentum. Het mooiste van doorgroeien vind ik ook dat ik andere mensen kan helpen met hun groeiproces. Vraag jezelf bij alle gebeurtenissen in het leven af: word ik hier gelukkig van op langer termijn? Zo niet, creëer of zoek dan je eigen geluk. Dit helpt mij om te groeien. Mijn belangrijkste drijfveer is persoonlijke groei en daarmee zit ik bij People Marketing perfect op mijn plek!


Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden eens!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog