Meet Danny: Team Manager Amsterdam

#meettheteam

Danny volgt sinds een paar maanden het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Hier zorgt hij voor structuur binnen de teams, planning, werkprocessen, Selection Days waar potentieel nieuw talent langskomt en gaat hij de straat op om zich als Sales Promotor in te zetten voor verschillende goede doelen. Een uitdagende en veelzijdige functie waarin hij zichzelf zoveel mogelijk ontwikkelt!

Het Commercieel Management Traineeship

“Ik heb een tijd bij een ander salesbureau gewerkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Op de website van People Marketing las ik meer over het Commercieel Management Traineeship. Als trainee ontwikkel je je commerciële vaardigheden en management skills, stel je een eigen team samen en help je jouw team het beste uit zichzelf te halen. Met het traineeship geef je echt een kick-start aan je commerciële carrière! Een nieuwe kans om mezelf te bewijzen en door te groeien dus.”

Focus op professionaliteit en ruimte voor plezier

“Naast de ambitie om bij People Marketing door te groeien, ben ik ook bezig met het opzetten van mijn eigen evenementenbureau. Met mijn eigen bureau hoop ik hoogstaande evenementen van A tot Z te managen en organiseren. Hiervoor heb ik dezelfde capaciteiten nodig als bij People Marketing. Er is genoeg tijd om het traineeship te combineren met andere ambities en de combinatie zorgt ervoor dat ik écht het beste uit mezelf haal op elk vlak en mezelf blijf ontwikkelen. Verder geeft het me ook heel veel structuur, waardoor ik weer een hoop rust ervaar. Wat ik verder belangrijk vind, is dat je hier lekker kunt verdienen en beloond wordt naar inzet. Ik wil heel graag reizen maken naar Portugal en Los Angeles en kan daar nu voor sparen. Ook vind ik de focus op vakkundigheid heel mooi om te zien. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor plezier, maar de focus ligt echt op een professionele manier van werken binnen de organisatie. Laatst had ik bijvoorbeeld een sollicitant op de vestiging die bij verschillende bedrijven op gesprek was geweest en in eerste instantie nog twijfelde waar hij aan de slag wilde. Uiteindelijk heeft hij voor ons gekozen vanwege de professionaliteit. Daar mag je als bedrijf wel echt trots op zijn!”

"Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor plezier, maar de focus ligt echt op een professionele manier van werken binnen de organisatie"

Hartje centrum Amsterdam

“Als manager in Amsterdam heb ik het geluk dat ik me op dagelijkse basis in hartje Centrum en vrijwel midden op het Leidseplein mag bevinden. Ik licht sollicitanten ook graag in over alle hotspots die de stad rijk is: het Leidse-, Rembrandt- en Museumplein. Plekken om de hoek, waar we vaak met z’n allen na een werkdag naartoe gaan voor een borrel. Daarnaast vertel ik best veel mensen over het werk dat ik hier doe, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een plek is waar heel veel verschillende mensen zich kunnen ontwikkelen. Wil jij doorgroeien, veel geld verdienen en persoonlijk begeleid worden? Dan is People Marketing de plek voor jou!”

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog