Meet Danny: Team Manager Amsterdam

#meettheteam

Danny volgt sinds een paar maanden het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Hier zorgt hij voor structuur binnen de teams, planning, werkprocessen, Selection Days waar potentieel nieuw talent langskomt en gaat hij de straat op om zich als Sales Promotor in te zetten voor verschillende goede doelen. Een uitdagende en veelzijdige functie waarin hij zichzelf zoveel mogelijk ontwikkelt!

Het Commercieel Management Traineeship

“Ik heb een tijd bij een ander salesbureau gewerkt, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Op de website van People Marketing las ik meer over het Commercieel Management Traineeship. Als trainee ontwikkel je je commerciële vaardigheden en management skills, stel je een eigen team samen en help je jouw team het beste uit zichzelf te halen. Met het traineeship geef je echt een kick-start aan je commerciële carrière! Een nieuwe kans om mezelf te bewijzen en door te groeien dus.”

Focus op professionaliteit en ruimte voor plezier

“Naast de ambitie om bij People Marketing door te groeien, ben ik ook bezig met het opzetten van mijn eigen evenementenbureau. Met mijn eigen bureau hoop ik hoogstaande evenementen van A tot Z te managen en organiseren. Hiervoor heb ik dezelfde capaciteiten nodig als bij People Marketing. Er is genoeg tijd om het traineeship te combineren met andere ambities en de combinatie zorgt ervoor dat ik écht het beste uit mezelf haal op elk vlak en mezelf blijf ontwikkelen. Verder geeft het me ook heel veel structuur, waardoor ik weer een hoop rust ervaar. Wat ik verder belangrijk vind, is dat je hier lekker kunt verdienen en beloond wordt naar inzet. Ik wil heel graag reizen maken naar Portugal en Los Angeles en kan daar nu voor sparen. Ook vind ik de focus op vakkundigheid heel mooi om te zien. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor plezier, maar de focus ligt echt op een professionele manier van werken binnen de organisatie. Laatst had ik bijvoorbeeld een sollicitant op de vestiging die bij verschillende bedrijven op gesprek was geweest en in eerste instantie nog twijfelde waar hij aan de slag wilde. Uiteindelijk heeft hij voor ons gekozen vanwege de professionaliteit. Daar mag je als bedrijf wel echt trots op zijn!”

"Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor plezier, maar de focus ligt echt op een professionele manier van werken binnen de organisatie"

Hartje centrum Amsterdam

“Als manager in Amsterdam heb ik het geluk dat ik me op dagelijkse basis in hartje Centrum en vrijwel midden op het Leidseplein mag bevinden. Ik licht sollicitanten ook graag in over alle hotspots die de stad rijk is: het Leidse-, Rembrandt- en Museumplein. Plekken om de hoek, waar we vaak met z’n allen na een werkdag naartoe gaan voor een borrel. Daarnaast vertel ik best veel mensen over het werk dat ik hier doe, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit een plek is waar heel veel verschillende mensen zich kunnen ontwikkelen. Wil jij doorgroeien, veel geld verdienen en persoonlijk begeleid worden? Dan is People Marketing de plek voor jou!”

Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Debby: Office Manager

Als Office Manager is Debby verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de vestigingen en op het hoofdkantoor.

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog