Meet Debby: Office Manager

#meettheteam

Van declaraties afhandelen tot een lekkage verhelpen en van salarisstroken verwerken tot borrels organiseren: als Office Manager is de 25-jarige Debby een grote aanwinst voor People Marketing. Geen klus is haar te gek en op de achtergrond zorgt ze ervoor dat alle vestigingen én het hoofdkantoor draaiende blijven. Slechts een half jaar in dienst, maar nu al niet meer weg te denken uit de organisatie!

Manusje van alles

“Ik ben bij People Marketing terechtgekomen toen ik, nadat ik mijn scriptie had afgerond, werd benaderd via LinkedIn door Nina, de headhunter van het bedrijf. De vacature van Officemanager die ze me voorlegde, leek me meteen heel leuk. Na het sollicitatiegesprek was ik nóg enthousiaster en ben ik vrij snel begonnen. Binnen mijn functie als Officemanager ben ik kort gezegd het manusje van alles. Ik regel alles achter de schermen voor de vestigingen die we hebben door heel Nederland. Dat kan verschillen van logistieke zaken tot het verwerken van persoonsgegevens en salarissen. Een veelzijdige functie waarin ik constant lekker in de weer ben en waarbij eigenlijk geen enkele dag hetzelfde is.”

Toegenomen veerkracht

“In het afgelopen half jaar heb ik me al op meerdere gebieden kunnen ontwikkelen. We werken in een dynamisch bedrijf waarbij je met zóveel verschillende mensen te maken krijgt. De kunst is daarom ook om met al die verschillende mensen om te kunnen gaan. Ik denk dat mijn veerkracht is toegenomen en dat zorgt ervoor dat ik met iedereen kan om- en meegaan. Daar komt ook nog eens bij dat ik heb geleerd om mijn tijd op een bepaalde manier te managen, die voor iedereen effectief is. Dit is een bedrijf waarin iedereen elkaar wil helpen, en dat ook doet, maar voor iedereen geldt dat er maar 24 uur in een dag zitten, dus het is belangrijk om dat af te blijven bakenen.”

Hart op de tong

“De grootste motivatie zijn voor mij de mensen met wie ik werk. Als je veertig uur op een plek bent, wil je je natuurlijk ook omringen met collega’s die ervoor zorgen dat je er met plezier bent. Gecombineerd met het feit dat ik ook echt leuk vind wat ik doe en ik hier echt mezelf kan zijn. Ik ben heel sociaal en heb m’n hart op de tong, waardoor ik altijd eerlijk ben. Als iets me niet zint hoor je dat, net als dat je het hoort wanneer ik iets fijn vind. Ik heb binnen mijn functie met iedereen te maken, waarbij dat enorm van pas komt.”

"Op een gegeven moment zie je elkaar zoveel en word je zo hecht dat het één grote familie lijkt. Een familie waar ik goed op mijn plek zit en nog veel successen mee hoop te behalen en vieren"

Eén grote familie

“People Marketing is een bedrijf waar iedereen kansen krijgt en waar iedereen de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Als je op zoek bent naar een jong team met ambitieuze mensen, ben je hier zeker aan het juiste adres. Wat ik het mooiste vind is de manier waarop ik een band opbouw met al deze mensen. Op een gegeven moment zie je elkaar zoveel en word je zo hecht dat het één grote familie lijkt. Een familie waar ik goed op mijn plek zit en nog veel successen mee hoop te behalen en vieren!”

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog