Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

#meettheteam

Fleur is ruim een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt sinds kort in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier gaat het team heel provincie Gelderland door om zich in te zetten voor verschillende goede doelen. Nu Fleur in haar tussenjaar zit, is het werk als Sales Promotor ideaal om zichzelf maximaal te ontwikkelen. Fleur is van plan om binnenkort weer te gaan studeren aan de Politieacademie, zit vol energie en is overal enthousiast voor!

Een nieuwe uitdaging bij People Marketing

“Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn en heb altijd al in de horeca gewerkt, dus ik had het daar prima naar mijn zin. Op een gegeven moment vertelde een vriendin mij over het werk als Sales Promotor en dat klonk als een gave nieuwe uitdaging! Met mijn vlotte babbel en enthousiasme is dit de perfecte bijbaan voor mij! Al snel werd ik gebeld door een van de recruiters van People Marketing, mocht ik op gesprek komen en kon ik mijn proefperiode starten. Toen ik achteraf weer met diezelfde vriendin sprak en het goede nieuws vertelde, had ik pas door dat zij bij een ander salesbedrijf werkte! Achteraf ben ik toch heel blij dat ik bij People Marketing terecht ben gekomen. Zo heb ik veel nieuwe vrienden kunnen maken en kan ik deze gezelligheid echt niet meer missen! Ik ben begonnen toen ik nog Handhaver Toezicht en Veiligheid studeerde en heb nu een tussenjaar, waardoor ik hier lekker veel kan werken. Volgend schooljaar wil ik starten aan de Politieacademie en mijn droom is om daar verder door te groeien naar een leidende functie. Ik wil altijd mensen helpen en ben een echte doener!”

Afwisseling en gezelligheid

“Werken als Sales Promotor is elke dag anders en het werk is daarom juist zo leuk en afwisselend. Ik ben van mezelf erg sociaal en extravert. Zo haal ik al mijn energie uit mensen en spreek makkelijk vreemden aan. Bij People Marketing heb ik geleerd om optimistischer naar situaties te kijken. Mijn gedachtes waren eerst snel negatief: als ik een slechte dag had en ik moeite had om mensen te overtuigen, voelde dat alsof ik een mislukking was. Zo betekent een fout niet dat ik het verpest heb maar er juist ruimte voor verbetering is! Je werkt in een super leuk team en het is heerlijk dat je jezelf zo flexibel kunt inplannen. Ik zou iedereen aanraden om bij People Marketing te gaan werken! Als je sociaal bent, kun je daar zó veel mee bereiken waar je de rest van je leven nog iets aan hebt!”

“Ik ben van mijzelf erg sociaal en extravert, zo haal ik al mijn energie uit mensen en spreek makkelijk vreemde mensen aan”

Get to know Fleur

Jouw hobby’s/sport?
Ik hockey nu al 12 jaar en dit doe ik al heel lang met veel plezier! Ook ga ik graag uit en vind ik het heerlijk om bij mijn vrienden te zijn.
Wat vind je zo leuk aan Nijmegen?
De mensen zijn hier heel gezellig en behulpzamer dan in andere steden. Je hebt er leuke terrasjes, winkels en leuke clubs, zoals de Drie Gezusters!
Wat is het grappigste dat jij hebt meegemaakt aan de deur?
Heel erg lastig! Er zijn zo veel leuke situaties en gesprekken die ik heb meegemaakt, maar ik ben een keer binnen gekomen bij een gezin dat bezig was met de Ramadan. We hebben leuk gepraat en ik kreeg allemaal lekkere hapjes!
Favoriete drankje?
Malibu Cola of Bacardi Razz 7up zijn echt mijn favorieten!
Favoriete film?
The Hunger Games! Ik heb ze allemaal al minimaal vijf keer gezien.
Waar zou je naar willen emigreren?
Australië, zo heb ik familie in Australië wonen en is het zo een mooi land. Volgend jaar ben ik van plan om er met mijn vriendinnen heen te gaan op vakantie!
Groei, gezelligheid of geld of grenzen verleggen?
Sowieso gezelligheid en groei!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog