Meet Jip: Team Captain Nijmegen

#meettheteam

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt. En dit is nog maar het begin want Jip heeft grootse plannen. Jip volgt het Commercieel Management Traineeship en is hard op weg om Team Manager te worden. Op de vestiging in Nijmegen zorgt hij voor de planning, de werkprocessen en gaat hij de straat op om zich in te zetten voor verschillende goede doelen. Jip is een harde werker en bovendien een échte team player die niet meer weg te denken is uit de organisatie!

Hoe het allemaal begon

“Vanaf moment één heb ik mijn ambitie uitgesproken om in Nijmegen te willen starten met een nieuwe vestiging. Er werd heel enthousiast op gereageerd en ik kreeg de kans om mezelf te bewijzen! Ik ben begonnen in Den Bosch en heb hard gewerkt om te laten zien wat ik in huis heb. Inmiddels is Nijmegen een feit! Ik ben supertrots op de vestiging en mijn doel is om de komende maanden een flinke groei te realiseren.”

Grootse plannen

“Naast mijn baan studeer ik op het moment Human Resource Management. Je leert hier alles over werving en selectie en wat er nodig is om het beste uit mensen te halen, een perfecte combinatie met People Marketing! Beginnen bij People Marketing is een goede stap geweest voor mijn carrière. Je zit opeens midden in het bedrijfsleven en ervaart in de praktijk wat ik tijdens mijn studie leer. Ik ben mezelf zeker tegengekomen in de tijd dat ik aan het werk ben, op persoonlijk én professioneel vlak ben ik hierdoor in korte tijd enorm ontwikkeld. Ik richt mij nu vooral op de management en de coaching van de nieuwe vestiging, iets waar ik nog lang profijt van ga hebben.  “

“Mijn doel is om groei te realiseren voor mijzelf en voor de organisatie”

Vrienden voor het leven

“Nijmegen is een super toffe stad, heel verschillend dan de andere steden waar de vestigingen zitten. Met onze grote ambities willen wij Nijmegen een succes gaan maken! Ons doel is om binnen een jaar recordaantallen te halen met het aantal ingeschreven donateurs en de grootte van ons team! Het is echt zo bizar hoeveel verschillende mensen ik heb ontmoet, veel daarvan zijn nu goede vrienden die me erg dierbaar zijn. Ik denk dat werken bij People Marketing echt de ideale bijbaan is, ik zou het dan ook iedereen aanraden. Naast dat je goed kan verdienen zijn de lessen die je leert hoe je jezelf het beste kan presenteren echt heel waardevol en het is natuurlijk vooral super gezellig werk!”

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog