Meet Kyara: Sales Promotor Eindhoven

#meettheteam

Kyara is een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Eindhoven. Daarnaast studeert ze Ondernemerschap en Retail Management, een uitdagende studie waarmee ze grootse plannen heeft. Ze heeft de afgelopen tijd zowel persoonlijk als professioneel grote stappen gemaakt!

Focus op het ondernemerschap

“Tijdens mijn tussenjaar zocht ik een leuke bijbaan en zag een advertentie op Facebook voorbij komen van People Marketing voor Sales Promotor! Dat leek mij wel wat: mijzelf ontwikkelen in mijn tussenjaar en erachter komen wat mijn ambities zijn. Na mijn tussenjaar ben ik begonnen aan de opleiding Ondernemerschap en Retail Management op Hogeschool Avans. Na deze studie wil ik graag ondernemer worden en zou ik de consultancy in willen gaan, waarin ik professioneel advies ga geven aan bedrijven. Hiermee ben ik ook veel bezig tijdens mijn studie, deze uitdaging is echt iets voor mij. Al is de opleiding veel werk en lijkt het soms op een fulltime baan, het is zó leuk om te doen! Gelukkig is People Marketing erg flexibel en kan ik het makkelijk combineren met mijn studie. Mijn ultieme droom is dat ik de eerste vrouwelijke vestigingsmanager bij People Marketing word!”

Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

“Ik ben erg ambitieus en hou van aanpakken. Als er een tegenslag is kan ik me er snel overheen zetten en met een oplossing komen. Stel, iemand heeft een slechte dag dan luister ik graag en probeer ik er voor iemand te zijn. De afgelopen maanden ben ik enorm gegroeid, zo gaan het plannen en leiderschap mij veel beter af dan voor mijn periode bij People Marketing. Ook heb ik geleerd om taken uit handen te geven, een belangrijke kwaliteit die van pas komt in mijn verdere carrière. Mijn functie als Sales Promotor geeft me constant een nieuwe uitdaging, zo is elk gesprek met een potentiële donateur anders, hierdoor is het werk erg afwisselend en leer ik met veel verschillende soorten mensen omgaan. People Marketing geeft je zoveel kansen, je komt echt in een familie terecht. Mensen hebben geen idee wat dit werk met je doet. Je leert met verschillende situaties omgaan, de juiste mindset te creëren en door te zetten. Dit zijn factoren die je ook in het dagelijks leven en studieontwikkeling kunt gebruiken.”

"Je leert met verschillende situaties omgaan, de juiste mindset te creëren en door te zetten. Dit zijn factoren die je ook in het dagelijks leven en studieontwikkeling kunt gebruiken."

Get to know Kyara!

Hobby’s & sport?
Ik heb op top niveau golf gedaan! Dat is nog steeds een hobby van mij, ik vind het ook heerlijk om de natuur in te gaan of nieuwe steden te ontdekken om te fotograferen en in de avond met mijn favoriete misdaad series op de bank te ploffen.
Favoriete eten/drankje?
Sushi! Dat kan ik echt 7 dagen in de week eten. Verder hou ik van een lekkere gin-tonic of een wijntje.
Heb je grappige eigenaardigheden?
Ik heb een stopwoordje, namelijk ‘mega’ dat zeg ik altijd!
Favoriete deel van de dag?
Ik vind het heerlijk als het schemert, zo rustig.
Waar zou je naar willen emigreren?
Australië, ik ben daar twee keer geweest. Daar heb ik ook een zomer gestudeerd om mijn engels te verbeteren, waar kan je dat nou beter doen dan lekker op het strand? Het is een prachtig land en heerlijk rustig.
Gekke dingen meegemaakt tijdens het werk?
Ik heb een keer op straat een man aangesproken die naar een Tinder date ging, nadat we een leuk gesprek hadden gehad over het goede doel vroeg hij of ik met hem op date wilde! Dat was dus niet de bedoeling, mega awkward!
Groei, gezelligheid, geld of grenzen verleggen?
Sowieso groei, het is voor mij belangrijk dat ik de wereld, mijzelf en andere kan verbeteren en gezelligheid en geld komen er automatisch bij als je groeit!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog
Studenten apps
Hoe overleef je het eerste studiejaar?

Ben jij net begonnen met het eerste jaar van een nieuwe studie? Lees in deze blog hoe jij je eerste studiejaar overleeft!

Bekijk blog
10 x de leukste studenten hotspots in Leiden

Benieuwd naar de tofste hotspots in Leiden? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Jip
Meet Jip: Team Captain Nijmegen

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt...

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog