Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

#meettheteam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Amsterdam. De ideale bijbaan die hij goed kan combineren met zijn studie en waar hij ook nog eens belangrijke kwaliteiten leert voor in zijn toekomstige carrière. Gezelligheid en hard werken staan bij Martijn bovenaan!

Studeren en hard werken

“Ik zocht een leuke bijbaan naast mijn studie en een vriend vertelde mij positieve verhalen over het werk als Sales Promotor bij People Marketing! Het flexibel kunnen inplannen en goed verdienen leken mij wel wat. Na wat informatie te hebben ingewonnen bij verschillende Sales bedrijven, heb ik ervoor gekozen om bij People Marketing aan de slag te gaan. Ik studeer Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en daarnaast werk in zo een 3 dagen per week. Zelf heb ik het altijd lastig gevonden om een studie te kiezen, zo heb ik bijvoorbeeld getwijfeld over Fysiotherapie, Human Resource Management en de Pabo. Super uiteenlopend natuurlijk, maar toch heb ik uiteindelijk voor Creative Business gekozen. Het is een erg uiteenlopende studie, dus je hebt na het afstuderen nog genoeg paden die je kunt inslaan. Zodra ik mijn studie heb behaald, wil ik graag een grote reis maken en daarna fulltime gaan werken.”

Constante gezelligheid

“Ik ben een erg actief persoon, iets dat tijdens het werken goed van pas komt. Ook ben ik altijd de grappenmaker van iedereen, wat zeker helpt als ik met potentiële donateurs aan het praten ben. Wat ik bij People Marketing heb geleerd is het improviseren in bepaalde situaties, of het nou in de club is of op school: het komt altijd goed van pas! Ook presenteren gaat mij tegenwoordig een stuk makkelijker af dan voorheen. Kwaliteiten die ik later goed kan gebruiken! Wat ik zo tof vind aan People Marketing is het enthousiasme om zoveel mogelijk donateurs binnen te halen voor het goede doel. We maken er echt een wedstrijd van met alle collega’s, iets waar ik heel veel energie van krijg. Als ik zie dat iemand er een donateur bij heeft, wil ik daar natuurlijk overheen gaan! Wanneer je hier komt werken, kom je echt in een en al gezelligheid terecht. Stel je gaat net studeren in een stad en je gaat hier aan de slag, heb je er direct een hele club vrienden bij. Ook voor mensen die fulltime willen werken is het ideaal, want je hebt hier veel doorgroeimogelijkheden. Op alle fronten kun je iets uit deze baan halen!

"Wanneer je hier komt werken, kom je echt in een en al gezelligheid terecht!"

Get to know Martijn

Hobby’s & sport?
Voetballen in Zwanenburg in het eerste team, heerlijk om zo actief bezig te zijn! Ook ga ik graag naar techno festivals en vind ik het leuk om te gamen en een biertje te drinken met mijn vrienden.
Favoriete drankje?
Een lekker speciaalbiertje op het terrasje!
Heb je grappige eigenaardigheden?
Altijd als ik met Job werk, de Managing Partner van de vestiging, verzinnen we een grappig spelletje. Dat is echt ons ding!
Waar zou je naar willen emigreren?
Italië! Mijn oma is Italiaans, dus ik ben ook een kwart Italiaans, al zie je dat niet aan mij.
Favoriete serie?
Heel lastig! Ik haak altijd snel af omdat ik te ongeduldig ben, maar als ik een favoriet moet noemen, is Peaky Blinders wel vet!
Groei, gezelligheid, geld of grenzen verleggen?
Gezelligheid en geld zijn beiden even belangrijk voor mij. Dit is echt een top bijbaan, want het is super gezellig en ik verdien er goed mee!
Hotspots in Amsterdam
Er zijn veel clubs en barretjes waar we graag komen in Amsterdam, maar mijn persoonlijke favorieten zijn de Kopstootbar, Waterkant en de Marktkantine.

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog