Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

#meettheteam

Als Brand Recruitment Marketeer heeft Nina zich het afgelopen anderhalf jaar onmisbaar gemaakt binnen People Marketing. Van headhunting tot campagnes opzetten en van sollicitatiegesprekken voeren tot het Commercieel Management Traineeship ontwikkelen: de 25-jarige, van oorsprong online marketeer, is van alle markten thuis. Dag in dag uit zet Nina zich volledig in binnen haar kunnen, maar is ze ook altijd bereid een stapje extra te zetten.

Spin in het web binnen People Marketing

“Het afgelopen anderhalf jaar heb ik me volledig op brand- en recruitmentmarketing gestort en mezelf op verschillende gebieden kunnen ontwikkelen. Ik solliciteerde in eerste instantie op de functie van Brand Manager, maar die was op dat moment nét vervuld. Gelukkig kwam er gelijktijdig een vacature voor de functie Marketing Manager vrij waar ik ook voor in aanmerking kwam. Net iets pittiger, maar niet minder uitdagend. Binnen deze functie fungeer ik als spin in het web en sta ik tussen de directie, recruitmentafdeling en de vestigingen in. Door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen en nieuwe campagnes te ontwikkelen én in te zetten, hoop ik bij te dragen aan de groei van het bedrijf.”

Ontwikkelen in de marketingwereld

“Uiteindelijk wil ik een écht ervaren en ruim inzetbare Online Marketeer zijn, dus het is zaak zoveel mogelijk kennis op te doen op dat gebied. Ik kan hier binnen People Marketing wel echt leren hoe ik voor een langere periode resultaten laat zien en aan welke knoppen ik moet draaien om ook daadwerkelijk gewenste resultaten te behalen. Ik hoef niet per se mensen te managen, maar wat ik tof zou vinden is om aan het hoofd van een afdeling te staan waar ik veel schakel met mensen die bijvoorbeeld op contentmarketing zitten of mensen die puur op seo/sea zitten. Allemaal mensen die veel kennis hebben waar ik hen in kan versterken en waarmee ik samen een mooi eindproduct kan neerzetten.”

Waardevolle mensen de organisatie binnengehaald

“Wat ik naast het stukje marketing heel leuk vind, is dat ik in mijn rol als headhunter wel echt hele waardevolle mensen de organisatie in heb gehaald. Ik heb bijvoorbeeld het hele recruitmentteam gevuld, de huidige officemanager binnengehaald en ben verantwoordelijk voor de deelname van een aantal van de trainees binnen het Commercieel Management Traineeship. Ik sta aan het begin van dit traineeship en zorg ervoor dat iedereen die hieraan start ook goed op de hoogte is van wat dit inhoudt. Door alle eerste gesprekken te voeren, beoordeel ik ook meteen wie er goed binnen People Marketing past en ben ik verantwoordelijk voor de nieuwe managers die uiteindelijk weer nieuwe salespromotors gaan opleiden.”

"Door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen en nieuwe campagnes te ontwikkelen én in te zetten, hoop ik bij te dragen aan de groei van het bedrijf.”

Oh, oh, Den Haag

“Mijn hart ligt écht in Den Haag, dus het feit dat we een jaar geleden verhuisden naar ons hoofkantoor in de Duinstad was voor mij memorabel. Het is de plek waar in ben opgegroeid en waar ik alles ken, dus ik vind het ook weer heel leuk om collega’s die niet in Den Haag wonen wegwijs te maken binnen de stad en ze alle hotspots te leren kennen. De verhuizing heeft destijds letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar was het allemaal waard als ik zie waar we nu als bedrijf staan!”

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog