Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

#meettheteam

Als Brand Recruitment Marketeer heeft Nina zich het afgelopen anderhalf jaar onmisbaar gemaakt binnen People Marketing. Van headhunting tot campagnes opzetten en van sollicitatiegesprekken voeren tot het Commercieel Management Traineeship ontwikkelen: de 25-jarige, van oorsprong online marketeer, is van alle markten thuis. Dag in dag uit zet Nina zich volledig in binnen haar kunnen, maar is ze ook altijd bereid een stapje extra te zetten.

Spin in het web binnen People Marketing

“Het afgelopen anderhalf jaar heb ik me volledig op brand- en recruitmentmarketing gestort en mezelf op verschillende gebieden kunnen ontwikkelen. Ik solliciteerde in eerste instantie op de functie van Brand Manager, maar die was op dat moment nét vervuld. Gelukkig kwam er gelijktijdig een vacature voor de functie Marketing Manager vrij waar ik ook voor in aanmerking kwam. Net iets pittiger, maar niet minder uitdagend. Binnen deze functie fungeer ik als spin in het web en sta ik tussen de directie, recruitmentafdeling en de vestigingen in. Door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen en nieuwe campagnes te ontwikkelen én in te zetten, hoop ik bij te dragen aan de groei van het bedrijf.”

Ontwikkelen in de marketingwereld

“Uiteindelijk wil ik een écht ervaren en ruim inzetbare Online Marketeer zijn, dus het is zaak zoveel mogelijk kennis op te doen op dat gebied. Ik kan hier binnen People Marketing wel echt leren hoe ik voor een langere periode resultaten laat zien en aan welke knoppen ik moet draaien om ook daadwerkelijk gewenste resultaten te behalen. Ik hoef niet per se mensen te managen, maar wat ik tof zou vinden is om aan het hoofd van een afdeling te staan waar ik veel schakel met mensen die bijvoorbeeld op contentmarketing zitten of mensen die puur op seo/sea zitten. Allemaal mensen die veel kennis hebben waar ik hen in kan versterken en waarmee ik samen een mooi eindproduct kan neerzetten.”

Waardevolle mensen de organisatie binnengehaald

“Wat ik naast het stukje marketing heel leuk vind, is dat ik in mijn rol als headhunter wel echt hele waardevolle mensen de organisatie in heb gehaald. Ik heb bijvoorbeeld het hele recruitmentteam gevuld, de huidige officemanager binnengehaald en ben verantwoordelijk voor de deelname van een aantal van de trainees binnen het Commercieel Management Traineeship. Ik sta aan het begin van dit traineeship en zorg ervoor dat iedereen die hieraan start ook goed op de hoogte is van wat dit inhoudt. Door alle eerste gesprekken te voeren, beoordeel ik ook meteen wie er goed binnen People Marketing past en ben ik verantwoordelijk voor de nieuwe managers die uiteindelijk weer nieuwe salespromotors gaan opleiden.”

"Door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen en nieuwe campagnes te ontwikkelen én in te zetten, hoop ik bij te dragen aan de groei van het bedrijf.”

Oh, oh, Den Haag

“Mijn hart ligt écht in Den Haag, dus het feit dat we een jaar geleden verhuisden naar ons hoofkantoor in de Duinstad was voor mij memorabel. Het is de plek waar in ben opgegroeid en waar ik alles ken, dus ik vind het ook weer heel leuk om collega’s die niet in Den Haag wonen wegwijs te maken binnen de stad en ze alle hotspots te leren kennen. De verhuizing heeft destijds letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar was het allemaal waard als ik zie waar we nu als bedrijf staan!”

Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog