Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

#meettheteam

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van nieuwe Sales Promotors. Daarnaast gaat hij de straat op om zich in te zetten voor verschillende goede doelen. Voor Raoul de ideale baan om zich op verschillende vlakken te ontwikkelen en waar enthousiasme en groei bovenaan staan!

Altijd toffe uitdagingen

“Toen ik via LinkedIn een berichtje kreeg van Gabriëlle, de Accountmanager van People Marketing, was ik gelijk nieuwsgierig en enthousiast. Een baan met veel mogelijkheden bij een bedrijf dat snel groeit, dat klinkt als een goede uitdaging! Als Recruitment Captain zorg ik voor nieuwe gemotiveerde mensen die bij People Marketing komen werken. Eerst zoek ik verschillende locaties uit waar onze doelgroep te vinden is, zo zijn er bijvoorbeeld veel Hogescholen in de buurt van de Bijlmer Arena. Er hangt daar een hele gezellige sfeer met veel enthousiaste mensen, wat natuurlijk ideaal is om nieuwe mensen te zoeken en een leuk gesprek te voeren! In de toekomst zou ik het tof vinden om een nieuwe vestiging te openen. Zo kunnen we het bedrijf nog harder laten groeien! Naast deze fulltime baan volg ik op de zaterdagen de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn doel is om met mijn opleiding en deze baan een goed CV op te bouwen voor de toekomst.”

Ontwikkelen bij People Marketing

“Ik ben iemand die veel enthousiasme en vertrouwen uitstraalt, wat erg goed van pas komt in de gesprekken die ik dagelijks voer met studenten. Per persoon die ik aanspreek probeer ik in te schatten hoe ze zijn, wat ze zoeken en pas ik mezelf daar gemakkelijk op aan. People Marketing heeft mij de basis van sales geleerd: zo verandert je mindset, leer je hier hoe je iemand moet aanspreken en hoe je jezelf presenteert. Ook word je goed begeleid en fijn behandeld. Het is altijd gezellig met iedereen en er schuilt een goede en sterke organisatie achter. Het is waardevol dat ik door mijn inzet veel kan betekenen voor het bedrijf.”

"Je leert alles van A tot Z, je krijgt goede begeleiding en je wordt fijn behandeld"

Get to know Raoul

Hobby’s?
Ik ben voetbalfanaat en reis Ajax overal achterna. Zo probeer ik bij elke wedstrijd te zijn met mijn seizoenskaart. Ik ben al bij de wedstrijden in London en Madrid geweest en ben van plan om naar de wedstrijd Lille te gaan!
Favoriete drankje of eten?
Ik ben echt een whisky liefhebber. Qua eten vind ik alles wel goed, zo gaat er een lekkere pasta altijd wel in!
Waar zou je naar willen emigreren?
Voor mijn carrière zou ik kiezen voor Amerika, voor de “The American Dream”. Als het om rust gaat, zou ik naar Peru emigreren en een alpaca boerderij beginnen!
Favoriete serie?
Ik ben echt fan van Peaky Blinders, House Of Cards, How I Met Your Mother, Prison Break, Friends en Suits. Ik ben echt een serieliefhebber en vind het interessant om te zien hoe een serie in elkaar steekt en hoe de verhaallijnen in elkaar zitten.
Wat is het grappigste dat jij hebt meegemaakt aan de deur?
Ik belde aan en iemand zei direct: “Jij bent de lul!”. De vrouw was jarig en ik moest zingen, ook kreeg ik taart en koffie en heb ik daarna de jarige ook nog eens ingeschreven voor het goede doel. Een geslaagd feestje!
Hotspots in Amsterdam?
Een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam is Barça, een wijn-tapasbar. Ook nog eens kort lopen vanaf de binnenstad dichtbij de negen straatjes.
Groei, gezelligheid, geld of grenzen verleggen?
90% van de tijd groei en de rest gezelligheid en geld komt hier natuurlijk automatisch bij!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog