Sadaf, Team Captain Den Bosch

#succesverhalen

Het begon als een baan naast mijn studie

Inmiddels alweer twee jaar geleden vertelde een vriendin me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al snel was ik onderdeel van het hechte team op de vestiging in Den Bosch. Toen mijn studie toch niet écht bij me bleek te passen en ik tegelijkertijd steeds meer kansen zag om door te groeien binnen People Marketing, heb ik de knop omgezet. Wat begon als chille bijbaan ontwikkelde zich tot een fulltime functie: ik werd Team Captain.

Ik heb bij People Marketing enorm veel bereikt

Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heb ik veel geleerd bij People Marketing. Ik werd goed gecoacht door de managers in Den Bosch waardoor ik mijzelf razendsnel heb kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe ik andere mensen het beste kan coachen, hoe ik leiding geef en hoe ik kan bijdragen aan een hecht team. Zo ben ik ben pro in het organiseren van gezellige uitjes voor de vestiging! Het aller waardevolste dat ik heb geleerd bij People Marketing is dat het super belangrijk is om mezelf te kunnen zijn. Dit geef ik mensen ook altijd mee die ik begeleid. Binnen People Marketing mag je jezelf zijn, je mening telt.

Altijd blijven pushen

Elke dag zie ik als een uitdaging om mijn persoonlijke records te verbreken! Uitdagende doelen stellen en ze dan ook nog eens behalen, dat geeft echt een kick. Doordat we in teams werken pushen we elkaar om het beste bij jezelf naar boven te halen. Wanneer ik zie dat collega’s die ik heb opgeleid, boven zichzelf uitstijgen, geeft mij dat zo’n geluksgevoel! Uit die momenten haal ik mijn voldoening.


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog
Jocelyn, Team Manager Eindhoven

Hoe ik bij People Marketing terecht ben gekomen? Dat is een grappig verhaal!...

Bekijk blog
Avrum team manager Utrecht
Avrum, Team Manager Utrecht

Na mijn werk als barista in een cafe in Amsterdam en een aantal jaar in het buitenland, kwam People Marketing op mijn pad...

Bekijk blog
Carriere
Brenda, Recruitment Manager

Inmiddels twee jaar geleden werd ik aangesproken op straat door iemand van People Marketing. Ik kende het nog niet maar het klonk leuk...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Sales Promotor Amsterdam

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Bekijk blog