Sadaf, Team Captain Den Bosch

#succesverhalen

Het begon als een baan naast mijn studie

Inmiddels alweer twee jaar geleden vertelde een vriendin me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al snel was ik onderdeel van het hechte team op de vestiging in Den Bosch. Toen mijn studie toch niet écht bij me bleek te passen en ik tegelijkertijd steeds meer kansen zag om door te groeien binnen People Marketing, heb ik de knop omgezet. Wat begon als chille bijbaan ontwikkelde zich tot een fulltime functie: ik werd Team Captain.

Ik heb bij People Marketing enorm veel bereikt

Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heb ik veel geleerd bij People Marketing. Ik werd goed gecoacht door de managers in Den Bosch waardoor ik mijzelf razendsnel heb kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe ik andere mensen het beste kan coachen, hoe ik leiding geef en hoe ik kan bijdragen aan een hecht team. Zo ben ik ben pro in het organiseren van gezellige uitjes voor de vestiging! Het aller waardevolste dat ik heb geleerd bij People Marketing is dat het super belangrijk is om mezelf te kunnen zijn. Dit geef ik mensen ook altijd mee die ik begeleid. Binnen People Marketing mag je jezelf zijn, je mening telt.

Altijd blijven pushen

Elke dag zie ik als een uitdaging om mijn persoonlijke records te verbreken! Uitdagende doelen stellen en ze dan ook nog eens behalen, dat geeft echt een kick. Doordat we in teams werken pushen we elkaar om het beste bij jezelf naar boven te halen. Wanneer ik zie dat collega’s die ik heb opgeleid, boven zichzelf uitstijgen, geeft mij dat zo’n geluksgevoel! Uit die momenten haal ik mijn voldoening.


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Fleur: Sales Promotor Nijmegen

Fleur is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor en werkt in de nieuwe vestiging in Nijmegen. Vanuit hier...

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Raoul: Recruitment Captain Amsterdam & Utrecht

Raoul is Recruitment Captain bij People Marketing voor de vestigingen Amsterdam en Utrecht, waar hij zorgt voor een goede instroom van...

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog