Sadaf, Team Captain Den Bosch

#succesverhalen

Het begon als een baan naast mijn studie

Inmiddels alweer twee jaar geleden vertelde een vriendin me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al snel was ik onderdeel van het hechte team op de vestiging in Den Bosch. Toen mijn studie toch niet écht bij me bleek te passen en ik tegelijkertijd steeds meer kansen zag om door te groeien binnen People Marketing, heb ik de knop omgezet. Wat begon als chille bijbaan ontwikkelde zich tot een fulltime functie: ik werd Team Captain.

Ik heb bij People Marketing enorm veel bereikt

Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heb ik veel geleerd bij People Marketing. Ik werd goed gecoacht door de managers in Den Bosch waardoor ik mijzelf razendsnel heb kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe ik andere mensen het beste kan coachen, hoe ik leiding geef en hoe ik kan bijdragen aan een hecht team. Zo ben ik ben pro in het organiseren van gezellige uitjes voor de vestiging! Het aller waardevolste dat ik heb geleerd bij People Marketing is dat het super belangrijk is om mezelf te kunnen zijn. Dit geef ik mensen ook altijd mee die ik begeleid. Binnen People Marketing mag je jezelf zijn, je mening telt.

Altijd blijven pushen

Elke dag zie ik als een uitdaging om mijn persoonlijke records te verbreken! Uitdagende doelen stellen en ze dan ook nog eens behalen, dat geeft echt een kick. Doordat we in teams werken pushen we elkaar om het beste bij jezelf naar boven te halen. Wanneer ik zie dat collega’s die ik heb opgeleid, boven zichzelf uitstijgen, geeft mij dat zo’n geluksgevoel! Uit die momenten haal ik mijn voldoening.


Wil jij ons team komen versterken? Schrijf je dan vandaag nog in!

Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog
Meet Debby: Office Manager

Als Office Manager is Debby verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de vestigingen en op het hoofdkantoor.

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog