Sadaf, Team Captain Den Bosch

#succesverhalen

Inmiddels alweer twee jaar geleden was ik op zoek naar een baan om te kunnen combineren met mijn studie

Een vriendin vertelde me over People Marketing, dat leek me wel wat. Na mijn eerste shift wilde eigenlijk gelijk al niet meer weg! Al snel was ik onderdeel van het hechte team op de vestiging in Den Bosch. Toen mijn studie toch niet écht bij me bleek te passen en ik tegelijkertijd steeds meer kansen zag om door te groeien binnen People Marketing, heb ik de knop omgezet. Wat begon als chille bijbaan ontwikkelde zich tot een fulltime functie: ik werd Team Captain.

Ik heb binnen mijn tijd bij People Marketing enorm veel bereikt, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak

Ik werd goed gecoacht door de managers in Den Bosch waardoor ik mijzelf razendsnel heb kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe ik andere mensen het beste kan coachen, hoe ik leiding geef en hoe ik kan bijdragen aan een hecht team. Zo ben ik ben pro in het organiseren van gezellige uitjes voor de vestiging! Het aller waardevolste dat ik heb geleerd bij People Marketing is dat het super belangrijk is om mezelf te kunnen zijn. Dit geef ik mensen ook altijd mee die ik begeleid. Binnen People Marketing mag je jezelf zijn, je mening telt.

Ik blijf mezelf altijd pushen, zo zie ik het elke dag als een uitdaging om mijn persoonlijke records te verbreken!

Uitdagende doelen stellen en ze dan ook nog eens behalen, dat geeft echt een kick. Doordat we in teams werken pushen we elkaar om het beste bij jezelf naar boven te halen. Wanneer ik zie dat collega’s die ik heb opgeleid, boven zichzelf uitstijgen, geeft mij dat zo’n geluksgevoel! Uit die momenten haal ik mijn voldoening.

Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Victor, Team Captain in management traineeship

Als je de kansen maar durft aan te gaan kan je binnen People Marketing zo snel groeien. Fouten maken is niet erg, zo lang je er maar een...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Jasmijn, Promotor Amsterdam

De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht, hier voel ik me thuis. Ik ben een echter ‘doener’, ik zou niet de...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Christophoor, Franchiseondernemer Rotterdam & Den Haag

Ik ben gestopt in Delft en heb mij volledig gefocust op People Marketing. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen, maar ook het bedrijf tot...

Bekijk blog
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Job, Franchiseondernemer Amsterdam, Utrecht & Leiden

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Bekijk blog
Tips voor vaderdag
Tips voor Vaderdag!

Na een geslaagde moederdag-editie kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een vaderdag-versie. Want we weten nu eenmaal, als student...

Bekijk blog
rick-agnes-plan-nl
Rick & Agnes in Nicaragua samen met Plan Nederland!

Op 29 april was het dan eindelijk zover! Rick en Agnes vertrokken naar Nicaragua voor een fieldtrip in samenwerking met onze partner Plan...

Bekijk blog
ramadan-hoe-werft-dat
Ramadan… hoe werft dat nu eigenlijk?

Op 27 mei is de Ramadan weer van start gegaan. Voor velen een vaag begrip, voor anderen vooral inspirerend. Zo ook voor ons. Daarom zijn...

Bekijk blog
Tips voor moederdag
Tips voor Moederdag!

Als student heb je het er maar druk mee: feestjes, studeren, nog meer feestjes, bijkomen van een kater, tentamens, sporten, studentenvere...

Bekijk blog
hoe-overleef-eindexamens_thumbnail
Hoe overleef je de eindexamens?

Hangen jouw wallen inmiddels al op je tenen en heb je je pen al volledig stuk gekauwd tijdens het studeren en weet je niet meer hoe je be...

Bekijk blog
nieuwe-vestiging-leiden
Nieuwe vestiging in Leiden

Sinds enkele weken draait PM mee op een nieuwe locatie, namelijk Leiden! De voormalig Franchiseondernemer van Amsterdam, onze eigen Job...

Bekijk blog