Carriere

Jouw carrière begint bij People Marketing

People Marketing is dé plek om door te groeien en carrière te maken. Wij zijn het snelst groeiende fieldmarketing bureau van Nederland. Onze enorme groei hebben we te danken aan de energie, de inzet en het ondernemerschap van onze medewerkers. Wij houden van gezelligheid, gecombineerd met hard werken. Iedere dag groei jij een stukje meer dankzij trainingen, coaching en toffe inspirerende collega’s.

Kickstart je commerciële carrière

Werken bij People Marketing betekent werken aan een betere wereld. Onze missie is dan ook om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds 2007 werken samen met bekende namen zoals Save the Children, Plan Nederland, Aidsfonds en nog veel meer. Dagelijks zetten onze mensen zich in om donaties te werven. Dit doen wij op straat, langs de deur of op toffe events.

Wij worden gedreven door resultaten en vieren onze successen. Wij geven je graag alle technieken in handen om het maximale uit jouw ontwikkeling te halen. Door onze uitgebreide opleidingsprogramma’s leer jij vaardigheden waar je jouw gehele carrière van profiteert!

Wil je van onze missie jouw missie maken? Bekijk dan snel ons vacature aanbod en solliciteer!

Traineeships

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij relevante vaardigheden ontwikkelen op zowel commercieel als management vlak? Meld je dan aan voor ons traineeship! Tijdens het Commercieel Management Traineeship doorkruis je in 7 maanden alle staf- en lijnafdelingen en wissel je praktijk en theorie in training, kennis en veldwerk af. Je wordt het gehele traineeship individueel begeleid door een Talent Coach en Mentor. Op deze manier halen wij samen het beste in je naar boven.

 • Carriere bij People Marketing - People Academy
  People academy.

  Wij willen wij jou stimuleren om de beste versie van jezelf te worden. People Marketing heeft daarom de People Academy opgezet, om het maximale uit jouw ontwikkeling te halen. De focus ligt op jouw mindset, salesvaardigheden en voor wie wil doorgroeien: leidinggevend vermogen.

 • Carriere bij People Marketing - Doorgroeimogelijkheden
  Doorgroei mogelijkheden.

  Groei en ontwikkeling zit in ons DNA. Toppers binnen onze organisatie geven wij graag de kans om het maximale uit zichtzelf te halen. Op deze manier bouwen wij gezamenlijk aan onze toekomst.

 • Carriere bij People Marketing - Lekker salaris
  Lekker salaris.

  Hoe harder je werkt, hoe meer er binnenkomt. Je reguliere basisloon wordt aangevuld met aantrekkelijke bonussen.

Commercieel Management Traineeship

Landelijk Parttime en Fulltime

Het traineeship bestaat uit een werk-/leertraject van 7 maanden, waarin jij wordt opgeleid tot Team Manager. Je begint met...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Operationeel Directeur Job: the road to succes
#grensverleggend

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Lees meer
It's the will, not the skill

Overige vacatures

Kom jij ons team versterken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Ondernemend Partner

Landelijk Fulltime

People Marketing is op zoek naar talenten die willen ondernemen, maar dan zonder de grote risico’s en met de zekerheid van

Lees meer

Callcentermedewerker Serviceteam

Den Haag Fulltime

Als callcentermedewerker sta jij alle nieuwe donateurs en abonnees voor onze klanten telefonisch te woord...

Lees meer

Team Manager

Landelijk Fulltime en Parttime

Als Team Manager ben je verantwoordelijk voor 10-25 studenten die werkzaam zijn voor een van onze A-merk klanten. Jij zet je dagelijks in...

Lees meer

Sales Promotor

Landelijk Parttime

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie.

Lees meer

Talent Recruiter

Den Haag Parttime

Heb jij een zesde zintuig voor talent, en een flink portie overtuigingskracht om kandidaten ook écht de beste...

Lees meer
Management Trainee