Studiestoppers

Tussenjaar of (tijdelijk) gestopt met je studie?

Waren de eerste maanden van je studie niet helemaal wat je ervan verwachtte? Ben je van plan toch een andere richting in te slaan? Of heb je een tussenjaar gepland en wil je even flink cashen voor een mooie wereldreis? Dan ben je bij ons aan het goede adres! People Marketing is dé plek waar je als studiestopper in korte tijd veel geld kunt verdienen, jezelf kunt ontwikkelen en waar je er tegelijkertijd achter kunt komen wat je ambities zijn.

Werken in één groot vriendenteam. Samen lachen, feesten en proosten op successen. Dat is werken bij People Marketing. Door toewijding en talent van de meest ambitieuze en gedreven studenten, die zich dagelijks als ambassadeur voor het goede doel inzetten, zijn wij actief door heel Nederland. Wij bieden naast gezellige borrels een ruim aanbod aan exclusieve trainingen, omdat wij geloven in jouw ambities en dromen en je daar graag bij helpen. Verleg je grenzen en verdien lekker terwijl je jezelf ontwikkelt bij People Marketing!

Solliciteer direct en kom snel bij ons langs, want wij hebben een uitdagende studentenbaan vol flexibiliteit en gezelligheid voor je!

 • Tussenjaar
  Avrum van Alphen – PM Utrecht

  "Durven kiezen en in het ondiepe stappen. Ik durf letterlijk iedereen aan te spreken. Dat is zo’n groot voordeel, ook in het dagelijks leven!"

 • Tussenjaar
  Jasmijn Cuppen – PM Amsterdam

  "Ik was een studiestopper en wilde heel graag gaan reizen. Toen ben ik bij People Marketing gaan werken en had ik in 3 maanden mijn hele reis verdiend!"

 • Tussenjaar
  Jocelyn Wedding – PM Eindhoven

  "Mijzelf uitdagen en blijven ontwikkelen, dat vind ik heel belangrijk. Binnen People Marketing heb ik zo veel geleerd. Van discipline, tot het creëren van de juiste mindset."

 • Tussenjaar
  Max van Rijn – PM Den Haag

  "De sfeer is gewoon gelijk goed, ik voelde meteen die klik en dacht hier voel ik me thuis. Voor een stuiterbal als ik is dit dus de perfecte bijbaan."

Tussenjaar
Tussenjaar

Traineeships

Wil je fulltime aan de slag en ben je op zoek naar een unieke kans om jezelf te ontwikkelen? Krijg jij energie van een afwisselende functie, flexibele werktijden en constant in contact staan met mensen? Waardevolle werkervaring op doen voor je CV? Meld je dan aan voor het Commercieel Management Traineeship en geef een kick-start aan je carrière!

 • People Marketing - onze beloftes
  Vakinhoudelijke trainingen

  Wij willen wij jou stimuleren om de beste versie van jezelf te worden. People Marketing heeft daarom de People Academy opgezet, om het maximale uit jouw ontwikkeling te halen.

 • People Marketing - onze beloftes
  Snel veel geld verdienen

  Hoe harder je werkt, hoe meer er binnenkomt. Je ontvangt niet alleen aantrekkelijk bonussen over je eigen prestaties, maar ook over die van je team.

 • People Marketing - onze beloftes
  Management skills ontwikkelen

  Jouw ambities en persoonlijke groei staan bij ons centraal. jij krijgt de kans om je maximaal te ontwikkelen!

Commercieel Management Traineeship

Landelijk Parttime en Fulltime

Het traineeship bestaat uit een werk-/leertraject van 7 maanden, waarin jij wordt opgeleid tot Team Manager. Je begint met...

Lees meer

Sales Promotor

Landelijk Parttime

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie.

Lees meer
Be the best version of you.
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!