Studenten bijbaan Breda

De leukste studenten bijbaan van Breda? Die vind je bij People Marketing! Als Sales Promotor ga je samen met de allerleukste collega’s op stap om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Dit doe je op straat, langs de deuren of op toffe events/festivals. De ideale studentenbaan om te combineren met je studie. Jij plant jezelf wekelijks in en houdt zo genoeg tijd over voor je vrienden en vakantieplannen. Heb je een tussenjaar of ben je op zoek naar vakantiewerk? Kom dan fulltime bij ons werken en verdien lekkere bonussen! Meld je direct aan voor #deallerleukstestudentenbaan.

  • Studentenbijbaan Breda - People Marketing
    Vlakbij de Grote Markt

  • Studentenbijbaan Breda - People Marketing
    Verdien meer dan €100 per dag!

  • Studentenbijbaan Breda - People Marketing
    Flexibel rooster

"Your life is as good as your mindset."

Aan de slag als Sales Promotor

Sta jij sterk in je schoenen en ga jij graag nieuwe uitdagingen aan? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties in Breda en omgeving, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals War Child, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan!

Werken in Breda

Wist je dat Breda onze nieuwste vestiging is? Dé perfecte locatie nabij de Grote Markt, voor de legendarische borrels en feestjes. In korte tijd heeft vestiging Breda een hecht team opgebouwd, waar jij deel van kan uitmaken. Door middel van trainingen, inzet en motivatie groeien wij elke dag.

People Marketing
Bijbaan
Promotiewerk

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Breda? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Haagdijk 60
4811 TV Breda
Bel met ons via
085 - 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!