Studenten bijbaan Leiden

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan in Leiden? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie, als vakantiebaan of tijdens een tussenjaar. Als Sales Promotor sta jij samen met jouw team op diverse hotspots in Leiden, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Flexibel promotiewerk waarbij jij jezelf wekelijks inplant en goede bonussen kunt verdienen. Dat wil jij toch ook? Solliciteer direct voor de #allerleukstestudentenbaan!

  • Studentenbijbaan Leiden - People Marketing
    Flexibele bijbaan

  • Studentenbijbaan Leiden - People Marketing
    Promotiewerk in centrum Leiden

  • Studentenbijbaan Leiden - People Marketing
    Verdien meer dan €100 per dag!

"Smart work pays off."

Aan de slag als Sales Promotor

People Marketing is dé plek waar je in korte tijd veel geld kunt verdienen, jezelf kunt ontwikkelen en waar je er tegelijkertijd achter kunt komen wat je ambities zijn. Als Sales Promotor ben je continu met mensen in gesprek. Dit doe je in een drukke winkelstraat of aan te deur, maar ook op gave events en festivals! Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals SOS Kinderdorpen, weet jij iedereen te overtuigen om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan!

Werken in Leiden

Leiden is de ultieme studentenstad. Gelukkig heeft onze vestiging in Leiden alles wat je nodig hebt: locatie midden in het centrum, een bar waar de beste biertjes worden getapt en de meest ambitieuze studenten die elke dag weer voor goud gaan. Samen streven wij ernaar om het beste uit onze talenten te halen. Doe je met ons mee?

Promotiewerk Leiden
Bijbaan
Promotiewerk
Studenten Bijbaan

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Leiden? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Breestraat 26
2311 CS Leiden
Bel met ons via
085 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!