Studenten bijbaan Nijmegen

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan in Nijmegen? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! Perfect te combineren met je studie en sociale leven. Als Sales Promotor sta jij samen met de gezelligste collega’s op diverse hotspots in Nijmegen, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Heb je een tussenjaar of ben je op zoek naar vakantiewerk? Door jezelf wekelijks in te plannen bepaal jij wanneer en hoeveel je werkt. De ideale bijbaan om veel te verdienen én te leren! Solliciteer direct voor de #allerleukstestudentenbaan.

  • Studentenbijbaan Den Bosch - People Marketing
    Jezelf wekelijks inplannen

  • Studentenbijbaan Den Bosch - People Marketing
    Verdien meer dan €100 per dag!

"Persist until something happens."

Aan de slag als Sales Promotor

Je bent een Sales Promotor in hart en nieren, wanneer jij met jouw sociale skills mensen weet te boeien en inspireren. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals VSO en Oxfam Novib, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen. Je bent continu met mensen in gesprek in en rondom Nijmegen, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals! De ideale bijbaan voor tijdens je tussenjaar, als vakantiebaan om lekker buiten te werken of om te sparen voor die ene wereldreis.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan.

Werken in Nijmegen

Werken bij People Marketing Nijmegen betekent werken aan je toekomst. Met inzet van onze beste Sales Promotors leer jij binnen no time de ins en outs van sales én heb je grote kans om door te groeien door middel van het Commercieel Management Traineeship. Daarnaast kom je terecht in een hecht team, wat graag successen viert met legendarische borrels! Door het flexibele werk houd je ook genoeg tijd over voor je studie. Kortom: alles wat je nodig hebt in een bijbaan.

Nijmegen studentenwerk
Bijbaan Nijmegen
Nijmegen studentenbaan
Studenten Bijbaan Nijmegen

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Nijmegen? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Tweede Walstraat 3
6511 LN Nijmegen
Bel met ons via
06-81646600
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!