Studenten bijbaan Rotterdam

Wil jij graag een toffe studenten bijbaan in Rotterdam? Wordt dan Sales Promotor bij People Marketing! De ideale bijbaan voor naast je studie of tijdens je tussenjaar om lekker te cashen en veel te leren. Als Sales Promotor sta jij samen met de allerleukste collega’s op diverse locaties in Rotterdam, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Flexibel werk, lekkere bonussen en vaardigheden die uitstekend op je CV staan. Dat wil jij toch ook? Solliciteer direct voor #deallerleukstestudentenbaan!

  • Studentenbijbaan Rotterdam - People Marketing
    Ontwikkeling staat centraal

  • Studentenbijbaan Rotterdam - People Marketing
    Begeleiding van de beste wervers van Nederland!

  • Studentenbijbaan Rotterdam - People Marketing
    Veel geld verdienen in een hecht vriendenteam

"Be stronger than your excuse."

Aan de slag als Sales Promotor

Houd jij van veel geld verdienen en het maximale uit jezelf halen? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende plekken in Rotterdam, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals Liliane Fonds en Plan Nederland, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills naar een hoger level te tillen. Daar heb jij je gehele carrière wat aan!

Werken in Rotterdam

People Marketing Rotterdam: deze mooie vestiging heeft het beste van alles. Dagelijks wordt er 100% gegeven door iedereen. Achter de jonge vestiging aan de Westblaak heb je de Witte de Withstraat. Dagelijks wordt er geborreld, gefeest en worden er lekkere hapjes gegeten. Kennis opdoen, ontwikkeling en een essentiële bijdrage leveren aan de maatschappij, dat staat bij ons centraal. In deze prachtige stad moet je zijn!

Bijbaan_Rotterdam
Studenten Bijbaan
Promotiewerk
Rotterdam_promotiewerk

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Rotterdam? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Westblaak 4
3012 KK Rotterdam
Bel met ons via
085 - 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!