Goed verdienen én bijdragen aan goede doelen met je bijbaan

Start je carrière als
Sales Promotor

oxfam novib - People Marketing
Amnesty International - People Marketing
plan nl - People Marketing
sos kinderdorpen - People Marketing
Edukans - People Marketing
stc - People Marketing

De ideale baan naast je studie

Sparen voor je droomreis of binnenkort verhuizen? Word Sales Promotor bij People Marketing! Jouw kans om in korte tijd veel geld te verdienen! De ideale bijbaan voor tijdens de zomervakantie en naast je studie.

Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen: People Marketing werkt mét mensen vóór mensen. Jouw kans om jezelf elke dag weer uit te dagen het beste uit jezelf te halen. Bij People Marketing geloven wij namelijk in groei en ontwikkeling. En daarvoor word je beloond met een goed basissalaris én mooie bonussen. Hoe vaak rooster jij jezelf in deze zomer?

Meer weten?

Benieuwd naar deze functie? Een van je toekomstige collega's belt je met plezier op om je de ins en outs te vertellen. Laat je gegevens achter en je hoort binnen 1 werkdag van ons.

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dit ben jij

 • 18+ jaar

 • Minimaal 2 dagen per week

 • Communicatief zeer sterk

 • Positief en energiek

 • Altijd in voor een feestje

Dit bieden wij

 • Flexibele werkdagen (plan jezelf wekelijks in)

 • People Marketing - onze beloftes

  Elke dag groeien: professionele trainingen in de People Academy en ambassadeurstrainingen

 • People Marketing - onze beloftes

  Goed basissalaris en mooie bonussen

 • Word onderdeel van een gezellig, ambitieus en energiek team

 • De allerleukste feestjes, wekelijkse borrels en toffe winacties!

Werken voor merken met impact

Als Sales Promotor bij People Marketing maak jij het verschil. Onze missie is namelijk om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds de start in 2007 werken wij uitsluitend voor goede doelen als Save the Children, SOS Kinderdorpen en Amnesty International. Aan welk goed doel zou jij willen bijdragen?

VSO

Met VSO geven wij kwetsbare kinderen een kans op een betere toekomst.

Edukans

Ieder kind verdient goed onderwijs, toch? Daarom werken wij ook voor Edukans!

Amnesty International

Strijden voor mensenrechten en tegen onrecht doen wij met Amnesty International.

Je nieuwe collega’s

Zie jij jezelf werken in een gedreven en gezellig team? Trots, vertrouwen, plezier en respect vinden wij belangrijke elementen. De kracht van People Marketing zit in haar mensen, die willen excelleren in hun werk en altijd gaan voor het beste resultaat. En dat mag regelmatig gevierd worden.

Studentenbaan
Zomerbaan
“The law of work seems unfair, but nothing can change it; the more enjoyment you get out of your work, the more money you will make.”
- Mark Twain

Aan het woord

People Marketing begon ooit met twee ambitieuze ondernemers in Den Haag. Inmiddels werken wij vanuit 8 locaties met meer dan 100 topcollega's. Drie daarvan stellen zich alvast aan je voor.

Lisanne Vegt

"Beloond worden naar je inzet. Dat sprak mij aan toen ik zag dat People Marketing Sales Promotors zocht. Ik ben van nature een harde werker, en voor mij werkt het enorm motiverend om targets te halen. En je maakt ook nog eens zoveel uren als je zelf wil.' - Lisanne, Team Captain en student Commerciële Economie."

Abdi Ali

"Ik wil écht iets betekenen voor mensen in nood en zien wat onze impact is. Daarom doe ik dit werk al jaren met passie. Hoe fijn om bij te dragen aan een doel dat groter is dan ikzelf?"

Mike Drieduite

"Mijn eerste bijbaan ooit en ik ben nooit weggegaan! Ik krijg volop kansen om mezelf te ontwikkelen. Ooit begon ik als promotor. Na 3 maanden werd ik Team Captain. Nu ben ik hard op weg om mijn eigen team te starten als Team Manager!"

Ben jij wie we zoeken?

Jouw ideale zomerbaan in 6 stappen:

 • 1. Sollicitatie verzenden

 • 2. Telefoongesprek

 • 3. Selection day

 • 4. Contract tekenen

 • 5. Weekje proefdraaien

 • 6. Start je carrière!

Wordt dit een zomer om nooit te vergeten? Laat van je horen.

Nu solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contact opnemen

Hoofdkantoor
Torenstraat 35a, 2513 BN Den Haag
085 300 11 30recruitment@peoplemarketing.nl

Gaby van Hasselt
Captain Recruitment

Jij bent ambassadeur van onze klanten. Simpelweg door het gesprek aan te gaan, spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door-to-door, op straat en bij evenementen. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan direct via onze website! Een berichtje via onze socials mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit op een vestiging, in een stad waar jij graag wilt werken. Jij krijgt van ons een presentatie en wij kijken of er een goede klik is. Blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Hierna kan je direct starten aan je proefweek!
De werkdagen zijn flexibel. Jij plant jezelf per week in. Hierdoor is je studenten bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen, maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.