Goed verdienen én bijdragen aan goede doelen met je bijbaan als Sales Promoter

Schrijf je nu in en maak lekker veel uren deze zomer!

aidsfonds
Liliana - People Marketing
oxfam novib - People Marketing
Cordaid - People Marketing
Amnesty International - People Marketing
plan nl - People Marketing
sos kinderdorpen - People Marketing
VSO - People Marketing
War child - People Marketing
Edukans - People Marketing

De ideale baan naast je studie

Sparen voor je droomreis of binnenkort verhuizen? Word Sales Promotor bij People Marketing! Jouw kans om in korte tijd veel geld te verdienen! De ideale bijbaan voor tijdens de zomervakantie en naast je studie.

Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen: People Marketing werkt mét mensen vóór mensen. Jouw kans om jezelf elke dag weer uit te dagen het beste uit jezelf te halen. Bij People Marketing geloven wij namelijk in groei en ontwikkeling. En daarvoor word je beloond met een goed basissalaris én mooie bonussen. Hoe vaak rooster jij jezelf in deze zomer?

Dit ben jij

 • 18+ jaar

 • Minimaal 2 dagen per week

 • Communicatief zeer sterk

 • Positief en energiek

 • Kijkt nu al uit naar feestjes

Dit bieden wij

 • Flexibele werkdagen (plan jezelf wekelijks in)

 • People Marketing - onze beloftes

  Elke dag groeien: professionele trainingen in de People Academy en ambassadeurstrainingen

 • People Marketing - onze beloftes

  Goed basissalaris en mooie bonussen

 • Word onderdeel van een gezellig, ambitieus en energiek team

 • De allerleukste feestjes, wekelijkse borrels en toffe winacties!

Bijdragen aan een betere wereld

Werken bij People Marketing betekent werken aan een betere wereld. Onze missie is dan ook om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds 2007 werken wij samen met bekende namen zoals Save the Children, SOS Kinderdorpen, Amnesty International en nog veel meer!

VSO

Kwetsbare kinderen een kans op toekomst geven.

Edukans

Bouwen aan onderwijs in ontwikkelingslanden.

Amnesty International

Strijden voor mensenrechten en tegen onrecht.

Je nieuwe collega’s

People Marketing kenmerkt zich door ons gedreven en persoonlijke karakter. De woorden trots, vertrouwen, plezier en respect geven in korte zin weer hoe wij opereren en wat wij willen uitstralen. De kracht van de organisatie zit in onze mensen, die willen excelleren in hun werk en altijd gaan voor het beste resultaat.

"Action without intention is meaningless, and intention without action is impactless."
- Jay Shetty

Aan het woord

People Marketing is dé plek waar verschillende pijlers samen komen. Geld, groei, ontwikkeling, ondernemen en zingeving staan hier centraal en daardoor is er dus voor ieder wat wils. Benieuwd naar de pijler die het beste bij jou past? Lees hieronder de verhalen van onze toppers!

Commercie

"Als je ernaar streeft om veel geld te verdienen, ben je bij People Marketing honderd procent op de juiste plek. Het mooie van het werk is dat je wordt beloond naar inzet die je geeft."

Duurzaamheid

"Ik wil écht mensen in nood helpen en zien op welke manier wij een bijdrage leveren. Mijn passie is om met elke euro die ik ophaal de miljoenen kinderen te helpen die geen kans hebben op goed onderwijs en een toekomst."

Persoonlijke groei

"People Marketing is het eerste bedrijf geweest waar ik ben blijven hangen vanwege de groei. Ik leer alles over personeelsmanagement, recruitment en leiderschap skills."

Ben jij wie we zoeken?

Solliciteer direct! Hoe werkt het sollicitatieproces?
Je doorloopt de volgende stappen:

 • 1. Sollicitatie verzenden

 • 2. Telefoongesprek

 • 3. Selection day

 • 4. Contract tekenen

 • 5. Proefweek lopen

 • 6. Start je carrière!

Wij kijken ernaar uit kennis te maken met je!

Nu solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.

Neem contact op

Hoofdkantoor
Torenstraat 35a, 2513 BN Den Haag
085 300 11 30recruitment@peoplemarketing.nl

Gaby van Hasselt
Captain Recruitment

Jij bent ambassadeur van onze klanten. Simpelweg door het gesprek aan te gaan, spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door-to-door, op straat en bij evenementen. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan direct via onze website! Een berichtje via onze socials mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit op een vestiging, in een stad waar jij graag wilt werken. Jij krijgt van ons een presentatie en wij kijken of er een goede klik is. Blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Hierna kan je direct starten aan je proefweek!
De werkdagen zijn flexibel. Jij plant jezelf per week in. Hierdoor is je studenten bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen, maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.