Studenten bijbaan Amsterdam

Ben je op zoek naar een studenten bijbaan in Amsterdam? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie, als vakantiebaan of tijdens een tussenjaar. Als Sales Promotor sta jij samen met de allerleukste collega’s op diverse hotspots in Amsterdam, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Flexibel werk, lekkere bonussen verdienen en vaardigheden leren die uitstekend op je CV staan… wie wil dat nou niet?! Solliciteer direct voor de #allerleukstestudentenbaan.

  • Studentenbijbaan Amsterdam - People Marketing
    Het leukste vriendenteam

  • Studentenbijbaan Amsterdam - People Marketing
    Werken in centrum en omgeving Amsterdam

  • Studentenbijbaan Amsterdam - People Marketing
    Verdien meer dan €100 per dag!

"Work hard, play harder."

Aan de slag als Sales Promotor

Sta jij sterk in je schoenen en ga jij graag nieuwe uitdagingen aan? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties in Amsterdam, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals Amnesty International en Oxfam Novib, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan!

Studentenwerk in Amsterdam

Een studentenbaan bij People Marketing Amsterdam betekent werken met je vrienden, de gezelligste borrels, successen vieren en jezelf wekelijks inplannen. Kortom: alles wat je nodig hebt om je studie te combineren met feesten en werken. Met ons kantoor in het centrum van Amsterdam, om de hoek bij het Leidseplein, hebben wij de perfecte locatie voor legendarische borrels en de leukste feestjes.

Studentenbaan Amsterdam
Eindhoven Bijbaan

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Amsterdam Leidseplein? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Lange Leidsedwarsstraat 99
1017 NJ Amsterdam
Bel met ons via
06-81646600
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!