Studenten bijbaan Den Haag

De leukste studenten bijbaan van Den Haag vind je bij People Marketing. Jij gaat aan de slag als Sales Promotor voor diverse goede doelen. Een flexibele bijbaan die je makkelijk kan combineren met je studie. Jij bepaalt namelijk zelf wanneer je werkt! En niet alleen dat, je kan zelf ook je salaris bepalen. Hoe beter jij je best doet, hoe meer je verdient. Het best betaalde studentenwerk met de gezelligste collega’s.

  • Studentenbijbaan Den Haag - People Marketing
    Vestiging nabij de Grote Markt

  • Studentenbijbaan Den Haag - People Marketing
    Flexibele werkdagen

  • Studentenbijbaan Den Haag - People Marketing
    Werken met je vrienden

"In it to win it."

Aan de slag als Sales Promotor

Weet jij mensen met jouw enthousiasme makkelijk te overtuigen? Dan is de studenten bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Samen met je team ga jij op pad om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals Save the Children en Aidsfonds, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen. Schrijf je iemand in? Dan krijg je daar een lekkere bonus voor!

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV. Daar heb je de rest van je leven wat aan!

Werken in Den Haag

People Marketing Den Haag is onze oudste vestiging. Met een historisch pand aan de Prinsegracht hebben wij de perfecte uitvalsbasis voor onze borrels. Dagelijks vieren wij onze successen en halen wij het beste in elkaar naar boven. We werken met alleen maar ambitieuze toppers die elke dag de wereld en zichzelf een beetje beter willen maken. Alles wat je nodig hebt om je studie te combineren met je sociale leven.

Bijbaan Sales
Bijbaan studenten
Promotiewerk sales

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Den Haag? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Prinsegracht 4
2512 GA Den Haag
Bel met ons via
085 - 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!