Studenten bijbaan Eindhoven

Woon je in of rondom Eindhoven en ben je op zoek naar flexibel promotiewerk? Ga aan de slag als Sales Promotor, de leukste studenten bijbaan in Eindhoven! Makkelijk te combineren met je studie, omdat jij je wekelijks inplant. Daarnaast kan je veel verdienen tijdens je tussenjaar of als vakantiewerk lekker sparen. Als Sales Promotor sta jij samen met jouw team op diverse hotspots in Eindhoven, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. In korte tijd leer jij vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van hebt! Solliciteer direct voor de #allerleukstestudentenbaan.

  • Studentenbijbaan Eindhoven - People Marketing
    Werken en feesten

  • Studentenbijbaan Eindhoven - People Marketing
    Goed voor je CV

  • Studentenbijbaan Eindhoven - People Marketing
    Verdien meer dan €100 per dag!

"Easy doesn't change you."

Aan de slag als Sales Promotor

Houd jij wel van een bijbaan met veel afwisseling? Een lekker salaris opgebouwd uit bonussen? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou! Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties in Eindhoven, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals SOS Kinderdorpen en Oxfam Novib, weet jij precies het verhaal juist over te brengen. Ben je op zoek naar vakantiewerk? Bij People Marketing sta jij de gehele zomer lekker in de buitenlucht te werken. Zo verdien je een lekker salaris én kan je werken aan je tan!

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem. Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sociale skills naar een hoger niveau te tillen. Deze gecertificeerde trainingen staan mooi op je CV!

Werken in Eindhoven

Bij People Marketing Eindhoven vind je alles wat je zoekt in een bijbaan. Bij ons kun je zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt, krijg je de mogelijkheid om flink te verdienen én om snel door te groeien. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, o.a. door middel van training van de beste promotors van Nederland. Behaalde successen moeten gevierd worden, dat is ons motto. Met onze borrels zetten wij Eindhoven dan ook goed op zijn kop!

Eindhoven
Studenten_bijbaan_eindhoven
Eindhoven_bijbaan
Eindhoven Bijbaan

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Eindhoven? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Geldropseweg 24
5611 SJ Eindhoven
Bel met ons via
085 - 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!