Pride

Afgelopen weekend kleurden de singel en de Oudegracht in Utrecht in alle kleuren van de regenboog. Met 50 boten lieten organisaties die zich het hele jaar inzetten voor de LHBTQI+ gemeenschap zicht zien. Na de botenparade ging het feest verder met vier grote straatfeesten. Wij van People Marketing waren namens Aidsfonds op de Pride aanwezig

Vol trots stonden wij dit weekend namens Aidsfonds op de Pride in Utrecht. Omdat wij net als Aidsfond geloven in liefde voor alle liefdes! In gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of voorkeur. En omdat we geloven dat niemand mag worden uitgesloten van hiv-zorg. Waar je ook ter wereld bent. Daarom vierden wij de Pride en haalden we tegelijk zo veel mogelijk geld op. Zodat hopelijk in de toekomst voor iedereen gelijke kansen zullen gelden!

"Liefde voor alle liefdes"
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog