Meet Kevin!

#meettheteam

Kevin is er helemaal klaar voor!
Al een aantal jaar zet Kevin zich vol enthousiasme in om de wereld samen met onze klanten een stukje mooier te maken. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling een grote drijfveer voor Kevin. Hij heeft op dit gebied ook niet stil gestaan gedurende die jaren.

Ontwikkeling
Kevin is bij People Marketing gestart als sales promotor, maar groeide al snel door naar team-captain en uiteindelijk naar manager. Als manager had hij de leiding over de vestiging Den Haag, maar dit was voor Kevin niet voldoende. Hij wilde een nog grotere impact maken. In zijn nieuwe rol als Fieldmanager zal hij daar alle kansen toe krijgen. Als Fieldmanager is Kevin verantwoordelijk voor de coaching en de begeleiding van de vestigingen in de regio Zuid Holland. Zo zal hij regelmatig op de verschillende vestigingen te vinden zijn om daar te ondersteunen bij een dagopstart, een kick-off of, het geven van een training, maar natuurlijk ook om zelf een shift mee te lopen of aan te sluiten bij de borrel! Ook voor het leiden van een vergadering of het opstellen van een ontwikkelplan draait deze topper zijn hand niet om. Dit is dus een functie die hem wat ons betreft op het lijf geschreven is!

Get to know Kevin!

Wat zijn jouw hobby’s/sport?
Werken en Voetbal

Wat vind je zo leuk aan People Marketing?
Werken met mensen van je eigen leeftijd. Ik vind het vet dat je bij People Marketing als Young Professional de kans krijgt om je te ontwikkelen en jezelf te bewijzen

Wat is het grappigste dat jij hebt meegemaakt aan de deur?
Ik werd een keer door een (potentiele) donateur uitgenodigd om pijl en boog te komen schieten. Zij had in haar huis een complete schietbaan. Dit was wel bizar.

Favoriete drankje?
Vodka Redbull

Favoriete film/ serie?
Wolf of Wallstreet

Wat zou je graag nog willen bereiken?
In de toekomst zou ik binnen mijn functie ook graag landelijk opereren

Groei, gezelligheid of geld of grenzen verleggen?
Natuurlijk altijd groei!

"Succes is een keuze"
Jip blog
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Just: Sales Promotor Den Haag

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen..

Bekijk blog