Studenten bijbaan Den Bosch

Zoek jij een toffe bijbaan in Den Bosch? Wordt dan Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie, als vakantiebaan of tijdens een tussenjaar. Als Sales Promotor sta jij samen met de allerleukste collega’s op diverse hotspots in Den Bosch, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Flexibel werk, lekkere bonussen verdienen en vaardigheden leren die uitstekend op je CV staan… wie wil dat nou niet?! Solliciteer direct voor de #allerleukstestudentenbaan.

  • Werken met je vrienden

  • Midden in het centrum

  • Verdien meer dan €100 per dag

  • Ontwikkeling staat centraal

Aan de slag als Sales Promotor

Haal jij graag het maximale uit jezelf en wil je lekker cashen? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties in Den Bosch, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals SOS Kinderdorpen, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan!

Studentenwerk in Den Bosch

Een studentenbaan bij People Marketing Den Bosch betekent werken met je vrienden, de gezelligste borrels, successen vieren en jezelf wekelijks inplannen. Kortom: alles wat je nodig hebt om je studie te combineren met feesten en werken. Met ons kantoor in het centrum van Den Bosch, hebben wij de perfecte locatie voor legendarische borrels en de leukste feestjes.

Studentenwerk

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Den Bosch? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Vughterstraat 161
5211GB Den Bosch
Bel met ons via
085 300 11 30
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!