Goed verdienen én het verschil maken met je bijbaan

Start als Sales Promotor

aidsfonds
plan nl - People Marketing
sos kinderdorpen - People Marketing
VSO - People Marketing
Edukans - People Marketing
Wilde Ganzen - People Marketing
stc - People Marketing

De ideale studentenbaan

Wil jij een bijbaan waar je snel en veel kan bijverdienen, jezelf kan ontwikkelen en kan werken in één groot vriendenteam? Dan is een studenten bijbaan als Sales Promotor iets voor jou!

Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen: People Marketing werkt mét mensen vóór mensen. Wij bieden een fijne werkomgeving waar persoonlijke groei, gezelligheid, flink geld verdienen en het verleggen van grenzen centraal staan. Jij bepaalt zelf hoe vaak je werkt en plant jezelf wekelijks in! Wij hebben vestigingen in: Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam & Nijmegen. Waar zien wij jou terug?

Dit ben jij

 • 16+ jaar

 • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar

 • Communicatief zeer sterk

 • Positief en energiek

 • Altijd in voor een feestje

Dit bieden wij

 • Flexibele werkdagen (plan jezelf wekelijks in)

 • Elke dag groeien: professionele trainingen in de People Academy en ambassadeurstrainingen

 • Goed basissalaris en mooie bonussen

 • Word onderdeel van een gezellig, ambitieus en energiek team

 • De allerleukste feestjes, wekelijkse borrels en toffe winacties!

Bijdragen aan een betere wereld

Als Sales Promotor bij People Marketing maak jij het verschil. Onze missie is namelijk om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds de start in 2007 werken wij uitsluitend voor A-merk goede doelen zoals Save the Children, SOS Kinderdorpen en Amnesty International. Aan welk goed doel zou jij willen bijdragen?

VSO

Met VSO geven wij kwetsbare kinderen een kans op een betere toekomst.

Edukans

Ieder kind verdient goed onderwijs, toch? Daarom werken wij ook voor Edukans!

Amnesty International

Strijden voor mensenrechten en tegen onrecht doen wij met Amnesty International.

Je nieuwe collega’s

Zie jij jezelf werken in een gedreven en gezellig team? Trots, vertrouwen, plezier en respect vinden wij belangrijke elementen. De kracht van People Marketing zit in haar mensen!

studenten_bijbaan
studentenwerk
vacature_studentenbaan
werk voor studenten
bijbaan
Studentenbaan
"The only way to do great work, is to love what you do."

Aan het woord

Onze teams werken vanuit 6 toplocaties door heel Nederland. Benieuwd met wie jij gaat werken? Wij stellen alvast 3 collega's aan je voor!

Max

"Door mezelf maximaal in te zetten kan ik meer verdienen dan bij de gemiddelde studentenbaan. Je wordt beloond naar inzet."

Kyara

"Bij People Marketing heb ik mezelf kunnen ontwikkelen door continu uit mijn comfortzone te stappen. Daarnaast staat de werkervaring goed op mijn CV!"

Lisanne

"Ik werk elke dag in een vriendenteam, waardoor je altijd de gezelligheid kan opzoeken en de dag kan afsluiten met een borrel."

Ben jij wie we zoeken?

Jouw studentenbaan in 6 stappen:

 • 1. Sollicitatie verzenden

 • 2. Telefoongesprek

 • 3. Selection day

 • 4. Contract tekenen

 • 5. Weekje proefdraaien

 • 6. Start je carrière!

Investeer jij in jezelf? Laat van je horen!

Nu solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.
Contact opnemen

Hoofdkantoor
Torenstraat 35a, 2513 BN Den Haag
085 300 11 30recruitment@peoplemarketing.nl

Gaby van Hasselt
Captain Recruitment

Jij bent ambassadeur van onze klanten. Simpelweg door het gesprek aan te gaan, spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door-to-door, op straat en bij evenementen. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan direct via onze website! Een berichtje via onze socials mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit op een vestiging, in een stad waar jij graag wilt werken. Jij krijgt van ons een presentatie en wij kijken of er een goede klik is. Blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Hierna kan je direct starten aan je proefweek!
De werkdagen zijn flexibel. Jij plant jezelf per week in. Hierdoor is je studenten bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen, maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.