Managing Partner Job: the road to succes

#grensverleggend #groei #succesverhalen

Waar de een het belangrijk vindt om bakken met geld te verdienen, ligt de focus van de ander weer op het uitbreiden van zijn cv. People Marketing is dé plek waar verschillende pijlers samen komen. Geld, groei, ontwikkeling, ondernemen en zingeving staan hier centraal en daardoor is er dus voor ieder wat wils. Benieuwd naar de pijler die het beste bij jou past? Lees hieronder het verhaal van Job Jans, voor wie groei de ultieme drijfveer is.

Het opbouwen van een succesvolle carrière

Wat allemaal begon als een toffe bijbaan naast zijn studie Psychologie liep uit tot een fulltime functie als Managing Partner. De 25-jarige Job is een icoon binnen People Marketing en heeft laten zien dat geen stap hem te ver is en hard werken altijd loont. Van Sales Promotor tot Managing Partner, verantwoordelijk voor drie vestigingen en nog vol ambities voor de toekomst. “Als je écht wil, lukt alles”, en dat heeft Job de afgelopen vijf jaar ook zeker laten zien!

Doorgroeien dankzij het Management Traineeship

“Op mijn twintigste ben ik tijdens mijn studie Psychologie begonnen bij People Marketing, omdat ik op zoek was naar een plek waar ik geld kon verdienen, kon doorgroeien en mezelf kon uitdagen. Het is vervolgens het eerste bedrijf geweest waar ik ben blijven hangen vanwege de groei die ik hier kon doormaken. Ik ben begonnen als Sales Promotor, werd al vrij snel Team Captain, groeide door naar Team Manager en kreeg uiteindelijk de kans om Franchiseondernemer te worden. Die kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen: ik ben destijds gestopt met mijn studie en heb besloten om me vol op People Marketing te storten. Ik was nooit gestopt met mijn studie als ik niet het gevoel had dat ik hier heel veel kon bereiken en kon doorgroeien. Ik wil altijd het pad bewandelen waar de meeste successen te behalen zijn en dat pad volg ik nu binnen deze organisatie.”


Succes is niet het resultaat van één keer pieken

“Binnen de organisatie heb ik veel groei kunnen realiseren voor de verschillende vestigingen binnen mijn franchise, maar daarnaast ben ik de afgelopen jaren ook gefocust geweest op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik krijg de ruimte en kansen om me hier ook echt op te focussen. Zo werk ik dagelijks aan het verbeteren van mijn timemanagement, het coachen en aansturen van de prestaties van mijn team en het zorgen voor consistentie in de successen die ik boek. Succes is namelijk niet een resultaat van één keer pieken, maar een opeenstapeling van consistent dingen goed doen.”We zitten hier niet voor wat we nu hebben

“Het belangrijkste is dat we nu duurzaam groeien en ervoor zorgen dat elke vestiging die we hebben geleid wordt door een goed managementteam, bestaande uit een stuk of drie toppers van managers. Zodra dat staat, kunnen we ons richten op meer vestigingen binnen Nederland en daarna wellicht in het buitenland. We zitten hier niet voor wat we nu hebben, want we kunnen er nog veel meer uithalen en daar wil ik graag onderdeel van zijn.”Veel invloed op veel verschillende punten

“Ik denk dat er weinig bedrijven in Nederland zijn waarbij je, mits je echt wilt en echt waarde toevoegt, op jonge leeftijd een managementrol kan bekleden. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Het feit dat ik op 25-jarige leeftijd een managementfunctie hebt bemachtigd en leiding geef over meer dan honderd werknemers, vergaderingen voorzit en mee mag denken over toffe processen die binnen het hele bedrijf gelden, ga ik binnen een ander bedrijf waarschijnlijk niet zo snel meemaken. Zoveel invloed hebben op zoveel verschillende punten is wel heel bijzonder en uniek. De verantwoordelijkheden die je krijgt tijdens je groei, dwingen je ook om het echt goed te willen doen.”Goede combinatie van leuke sfeer en diversiteit in werkzaamheden

“De grootste motivatie is het zien van resultaten. Je loopt tegen problemen of uitdagingen aan en stopt er vervolgens moeite en tijd in om uiteindelijk weer te kunnen oogsten. Ik krijg er energie van als ik zie dat mijn inspanning echt ergens voor is geweest. Daarnaast is de dynamiek binnen de organisatie heel leuk, omdat we allemaal met jonge mensen werken. De combinatie van die sfeer en de diversiteit in de werkzaamheden zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar m’n werk ga.”

Job Jans

 • Leeftijd

  25 jaar

 • Functie

  Managing Partner

 • Hobby's

  Sporten en chillen met vrienden

 • Motivatie

  Resultaten behalen, dynamiek binnen de organisatie, sfeer en diversiteit in werkzaamheden

 • Tips

  Doorzettingsvermogen, als je iets echt wilt dan kan je het! Blijf in jezelf geloven + een goede combinatie van discipline en werkethiek.

Wil jij ook carrière maken bij People Marketing? Check dan onze carrière mogelijkheden eens!

"Ik wil altijd het pad bewandelen waar de meeste successen te behalen zijn."
Studentenbaan
Promotiewerk
Sales Promotor
Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog
Zomerbaantje
Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan? Voor velen is de zomer de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Als Sales...

Bekijk blog
Scriptie
Scriptie stress? Wij geven je tips om je laatste studiejaar door te komen!

Na jaren een studie gevolgd te hebben, is het moment aangebroken waarop je moet bewijzen wat je in al die tijd daadwerkelijk hebt geleerd...

Bekijk blog
Fieldtrip_SOS_Kinderdorpen
Fieldtrip Macedonië: mee op klantreis met SOS Kinderdorpen

Wát een mooie ervaring was dit weer, een fieldtrip samen met onze klant SOS Kinderdorpen. SOS kinderdorpen zet zich in voor...

Bekijk blog
Eindexamens
Eindexamens: tips om je examens te overleven

10 tips om jou te helpen de eindexamens te overleven!

Bekijk blog
Tussenjaar
De voordelen van een tussenjaar

Wil jij je tussenjaar maximaal benutten, door waardevolle werkervaring en vaardigheden op te doen, of door te sparen voor een reis?

Bekijk blog
Team Captain Recruitment: wat doe je als recruiter?

Als captain van het Recruitment Team ben ik medeverantwoordelijk voor het aansturen en de kwaliteit van het belteam vanuit het...

Bekijk blog