Tips voor Vaderdag!

#studentenvoer

Na een geslaagde moederdag-editie kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met een vaderdag-versie. Want we weten nu eenmaal, als student vergeet je zo nu en dan nog weleens wat. Hetzij dankzij een kater, hetzij dankzij een roze bril of gewoon omdat je het veeeeel te druk hebt met de aankomende tentamens in december. Ook daarom hebben wij wederom wat last minute presentjes opgesomd voor di papas!

5 tips om jouw vader te verwennen

1. Voor de business baas

Een dinerbon? Ja precies! Die vader van jou is al veel teveel met zijn werk bezig, dus daarom geef je hem een extra duwtje in de rug om je moeder weer eens mee uiteten te nemen. Of misschien wil hij wel samen met jou uiteten? Twee vliegen in één klap in dat geval: quality time met je vader én een keer geen kapsalon of gebakken ei!

2. Voor de oranje fans

Daarvoor hebben wij zelfs twee opties gevonden: één over de slechtse voetballer van Nederland en één genaamd ‘het eeuwige gezeik’ van het magische duo Kluun & Giphart over het verleden, het heden en de toekomst van Oranje. Lekker leesvoer voor al die papa’s die eindeloos hun mening ventileren over de voetbalprestaties van ons kikkerlandje. Met één van deze boeken heb jij in ieder geval weer een paar uur rust. P.s. Is jouw vader Toch meer een formule 1-man? Er is onlangs ook een boek verschenen met daarin interviews, foto’s en alle prestaties van onze eigen Max Verstappen!

3. Voor de BBQ beesten

Uit menig onderzoek is gebleken dat mannen zich uitermate sexy en mannelijk voelen achter de barbecue. Dus ook dit cadeautje is niet alleen een geschenk voor je vader, maar indirect ook voor de moeders. 😉 Hoe gaaf is het als hij ook nog eens zijn eigen naam in een burger of steak kan branden? Trotser kan je hem niet krijgen!

4. Voor de boppers op de bank

Je zou jouw bankhangende vader natuurlijk wat extra vitamines kunnen geven, aangezien hij niet veel beweegt en het cholestrol in gevaar komt op latere leeftijd. Ideaal overigens wanneer je een klein budget beschikbaar hebt. Maar ach.. schijt aan de vitamines! Want pizza snijden is nog nooit zo leuk geweest!

5. Echt geen tijd meer?

No excuses! Dan kan je altijd nog een sixpack oud bruin bier halen voor die ouwe. Je moet sowieso boodschappen doen, dus hup met die kont naar de appie want deze is nu in de aanbieding!!

"Trotser kan je hem niet krijgen!"
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog