Vakantiebaan gezocht? Lekker bijverdienen doe je als Sales Promotor!

#gezelligheid #grensverleggend #groei #pmfeestje #reizen #studentenvoer

De zomer nadert en dat betekent natuurlijk vakantie! Hele dagen in de zon liggen op het strand, bier drinken op het terras, chillen in het park, festivals afstruinen of lekker op vakantie naar het buitenland. Voor velen de lekkerste én tegelijkertijd duurste tijd van het jaar. Want wat je ook gaat doen, de zomer kost geld. Om geld uit te kunnen geven, moet er natuurlijk wel geld verdiend worden. Geld verdienen kan op tig verschillende manieren en tig verschillende plekken. Zo kun je hele dagen achter de kassa in een supermarkt stacks binnen harken, jezelf helemaal plat laten bellen in een callcenter óf je komt werken bij People Marketing!

Werken tijdens de zomervakantie

Een vakantiebaan als Sales Promotor bij People Marketing is niet voor iedereen weggelegd. Zit je liever binnen en doe je het liefst elke dag hetzelfde werk? Laat je dan vooral niet opjagen om je bijbaan in de plaatselijke supermarkt op te zeggen. Ga jij veel liever de buitenwereld ontdekken, jezelf elke dag weer ontwikkelen en ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en is een vakantiebaan bij People Marketing de ideale manier om de dagen in je vakantie mee in te vullen.

Verleg je grenzen

Als Sales Promotor bij People Marketing ga je er samen met je collega’s op uit om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om het goede doel te steunen. Het is jouw taak om de boodschap en de visie van een project over te brengen. Je gaat met verschillende mensen in gesprek op verschillende locaties bij jou in de regio. Van een drukke winkelstraat tot een hippe wijk en van festivals tot aan beurzen. Elk gesprek is anders en geen dag is hetzelfde, want waar een ambassadeur voor het goede doel nodig is, daar ben jij!

Je gaat ervaringen opdoen waar je ook ná de zomervakantie nog een hoop aan hebt. Sterker nog: je zult alles dat je hier leert de rest van je leven met je meenemen. Met een baan in de sales leer je onder andere jezelf en je visie te presenteren, ontwikkel je een enorme dosis lef en profiteer je straks van verschillende communicatievaardigheden. People Marketing is dé plek waar dit allemaal bij elkaar komt en waar jij het beste uit jezelf kunt halen.

Naast dat je groeit als persoon en je skills naar een hoger level tilt, is het natuurlijk niet verkeerd om ook een lekker salaris te verdienen. Als je werkt in de sales is het namelijk erg simpel: hoe harder je je best doet, hoe meer je verdient. Zo kan je salaris al snel oplopen tot wel €100 per dag! Door middel van onze trainingen en People Academy ben jij binnen korte tijd een sales professional en weet jij iedereen te overtuigen voor onze klanten. Hoe meer mensen jij inschrijft, hoe meer je kunt verdienen. Win-win!

Vakantiewerk

Waarom dit de beste vakantiebaan is?

 • Get your tan on

  Je werkt gedurende de hele zomer buiten in de zon

 • Flink cashen

  Veel geld verdienen en vervolgens veel geld spenden

 • Flexibel rooster

  Je bepaalt elke week zelf welke diensten je werkt

 • Festivals als werkplek

  Je werkt op de tofste festivals en evenementen

 • Terrasjes pakken

  Na een werkdag struin je meteen door naar een terras samen met je collega’s

 • Investeren in je toekomst

  Meteen een nieuwe bijbaan voor ná de zomer, want als je eenmaal begint bij People Marketing wil je niet meer weg!

De vakantie staat voor de deur en de zomer barst bijna los. Voel jij je nu al helemaal thuis en wil je niet langer meer wachten met het beginnen aan deze job? Vervroeg dan óf je vakantie óf kom gewoon nu al lekker bij ons werken. Solliciteer hier direct voor de allerleukste vakantiebaan!

"Summer, it's a state of mind."
Vakantiejob
Zomerwerk
Vakantie Baan
Vakantiegangers
Zomervakantie
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog
Studenten apps
Hoe overleef je het eerste studiejaar?

Ben jij net begonnen met het eerste jaar van een nieuwe studie? Lees in deze blog hoe jij je eerste studiejaar overleeft!

Bekijk blog
Meet Kyara: Sales Promotor Eindhoven

Kyara is een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Eindhoven. Daarnaast studeert ze Ondernemerschap en Retail Management...

Bekijk blog
10 x de leukste studenten hotspots in Leiden

Benieuwd naar de tofste hotspots in Leiden? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Jip
Meet Jip: Team Captain Nijmegen

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt...

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog