Werkervaring op doen én opgeleid worden tot Commercieel Manager?

Meld je aan als trainee

aidsfonds
Liliana - People Marketing
plan nl - People Marketing
sos kinderdorpen - People Marketing
VSO - People Marketing
Edukans - People Marketing
Wilde Ganzen - People Marketing
stc - People Marketing

De kickstart van je carrière!

Wil jij je versneld ontwikkelen tot commercieel professional met management ervaring? Ervaring op doen met het opbouwen van en leidinggeven aan een eigen team? Dan is dit je kans! People Marketing geeft elk kwartaal 5 talenten de kans om deel te nemen aan het Commercieel Management Traineeship.

Groei en ontwikkeling zit in ons DNA, daarom geven wij jou graag de kans om het maximale uit jezelf te halen. Of je nu op zoek bent naar een fulltime job of naast je studie meer werkervaring op wilt doen: het Commercieel Management Traineeship is dé kans om jezelf klaar te stomen voor de toekomst.

Dit ben jij

 • 18+ jaar

 • HBO werk- en denkniveau

 • Communicatief vaardig, hands-on mentaliteit en flexibel inzetbaar

 • Leidinggevende ambities

 • Liever uitslapen dan 9-5 werken

Dit bieden wij

 • Een startsalaris van €1.750-€2.500

 • Certificering in commercie, management en recruitment

 • Investering van €15.000 in jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan én eigen Talent Coach

 • Baangarantie + laptop/telefoonvergoeding

Wij investeren in jou

Start jij aan het Commercieel Management Traineeship? Dan is één ding zeker: jij bent binnen 7 maanden Team Manager, hebt een rugzak vol commercie- en managementervaring en een goed salaris verdiend. Door te leren, maar vooral ook door te doen. Het Commercieel Management Traineeship is de kickstart van je commerciële carrière!

Tijdens de 7 maanden van het Commercieel Management Traineeship word jij opgeleid van trainee tot Team Manager. Gedurende het traineeship krijg je gecertificeerde trainingen, zowel klassikaal als individueel. Onze 24 trainingsmodules zijn gekoppeld aan de 5 thema’s uit het traineeship: Recruitment & Onboarding, Intergriteit & Kwaliteit, Aansturen, Groepstrainingen en Gesprekstechnieken. Daarnaast word je individueel begeleid door een coach en mentor.

Het traineeship bestaat uit 3 fases:

Essentials bootcamp

traineeship

De warming-up fase. Tijdens de bootcamp doorloop je 3 levels om jouw commerciële kennis en vaardigheden op niveau te krijgen. In de online leeromgeving van onze People Academy vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goede start.

Level Up

traineeship

Jouw eerste stap richting management. Leiderschapsmethodieken, het coachen van teamleden en aansturen op kwaliteit/kwantiteit zijn taken waar je tijdens deze fase mee te maken krijgt.

Final

commercie

In de hoofdfase leer en doe je alles wat een Commercieel Manager gaat doen. Denk aan het opbouwen van een eigen team, aansturen op kwaliteit en kwantiteit van de sales, geven van diverse trainingen en coachen op persoonlijke leerdoelen.

Commercieel Management Traineeship

Landelijk Parttime en Fulltime

Het traineeship bestaat uit een werk-/leertraject van 7 maanden, waarin jij wordt opgeleid tot Team Manager. Je begint met...

Lees meer
Studentenbijbaan bij Peoplemarketing
Operationeel Directeur Job: the road to succes
#grensverleggend

Het begon als een bijbaantje, ik was 19 jaar en studeerde Psychologie. Het werk bij People Marketing verdiende goed en ik maakte een...

Lees meer
"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure."

3 componenten

Met het Commercieel Management Traineeship leer jij jouw commerciële- en managementtechnieken in te zetten voor onze A-merk goede doelen en help jij daarmee hun groeiambities te realiseren. Daarnaast verdien je vanaf dag één een goed salaris én doe je relevante werkervaring op. Je wordt opgeleid door een team van interne en externe specialisten en gedurende het traject individueel begeleid door onze Talent Coach. Door middel van diverse opleidingsmodules leer jij in 7 maanden alles over commercie en leiderschap en pas je het direct in de praktijk toe.

E-learning

E-learning

In de online omgeving van onze People Academy vind je diverse e-learning modules die je gemakkelijk thuis kunt doornemen. Zo krijg je jouw commerciële vaardigheden binnen no time op niveau.

Theorie & training

Theorie & training

Elk thema zal starten met een theoretisch kader en gegeven worden door een externe gastspreker. Vervolgens zullen interne trainers en collega’s praktijk gerelateerde casussen met je bespreken en oefenen.

Praktijkervaring

Praktijkervaring

Jij zet je dagelijks in om jouw team te laten groeien en naar een hoger niveau te tillen. Terwijl jij met je team meeloopt op locatie, pas je de vergaarde kennis en vaardigheden direct toe.

Commercieel Management Traineeship
Commercieel Management Traineeship
Commercieel Management Traineeship
Commercieel Management Traineeship

De sollicitatieprocedure

Om toegelaten te worden tot het Commercieel Management Traineeship moet je uiteraard door ons selectietraject heenkomen. Bij elk van onderstaande fases vindt er een ‘go/no go’ plaats:

 • 1. Solliciteren

 • 2. Telefonisch gesprek

 • 3. Kennismakingsgesprek

 • 4. Vervolggesprek

 • 5. Proefweek

 • 6. Contract tekenen & officiële start!

Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Nu solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.Contact opnemen

Hoofdkantoor
Torenstraat 121, 2513 BP Den Haag
085 300 11 30charmain.abdoelkariem@peoplemarketing.nl

Charmain Abdoelkarie
charmain.abdoelkariem@peoplemarketing.nl
06-48777033
Functie Talent Recruiter