Goed verdienen én bijdragen aan goede doelen met je bijbaan

Start met
werven

aidsfonds
plan nl - People Marketing
sos kinderdorpen - People Marketing
VSO - People Marketing
Edukans - People Marketing
Wilde Ganzen - People Marketing
stc - People Marketing

De ideale baan naast je studie

Sparen voor je droomreis of dure festival kaartjes gekocht? Word Topverkoper bij People Marketing! Jouw kans om in korte tijd veel geld te verdienen, tot wel €100,00 per sale! De ideale bijbaan voor tijdens de zomervakantie en naast je studie.

Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen: People Marketing werkt mét mensen vóór mensen om samen zo veel mogelijk mensen te inspireren het goede doel te ondersteunen. Jouw kans om jezelf elke dag weer uit te dagen het beste uit jezelf te halen. Bij People Marketing geloven wij namelijk in groei en ontwikkeling. En daarvoor word je beloond met een goed basissalaris én mooie bonussen. Dus ook als je op zoek bent naar meer dan een bijbaan, ben jij aan het juiste adres

Dit ben jij

 • 18+ jaar

 • Vanaf 5 sales per week

 • Communicatief zeer sterk

 • Positief en energiek

 • Altijd in voor een feestje

Dit bieden wij

 • Flexibele werkdagen (plan jezelf wekelijks in)

 • Elke dag groeien: professionele trainingen in de People Academy en ambassadeurstrainingen

 • Goed basissalaris en mooie bonussen tot wel €100 per sale

 • Word onderdeel van een gezellig, ambitieus en energiek team of ga zelfstandig aan de slag. Aan jou de keuze!

 • De allerleukste feestjes, wekelijkse borrels en toffe winacties!

Werken voor merken met impact

Als Topverkoper bij People Marketing maak jij het verschil. Onze missie is namelijk om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds de start in 2007 werken wij uitsluitend voor goede doelen als Save the Children, SOS Kinderdorpen en Alzheimer Nederland. Aan welk goed doel zou jij willen bijdragen?

VSO

Met VSO geven wij kwetsbare mensen een kans op een betere toekomst.

Edukans

Ieder kind verdient goed onderwijs, toch? Daarom werken wij ook voor Edukans!

Oxfam Novib

Samen met Oxfam Novib strijden wij voor een wereld met gelijke kansen voor iedereen!

Je nieuwe collega’s

Zie jij jezelf werken in een gedreven en gezellig team? Trots, vertrouwen, plezier en respect vinden wij belangrijke elementen. De kracht van People Marketing zit in haar mensen, die willen excelleren in hun werk en altijd gaan voor het beste resultaat. En dat mag regelmatig gevierd worden.

Topverkopers bij People Marketing
People Marketing recruitment voor Save the children
“The law of work seems unfair, but nothing can change it; the more enjoyment you get out of your work, the more money you will make.”
- Mark Twain

Aan het woord

People Marketing begon ooit met twee ambitieuze ondernemers in Den Haag. Inmiddels werken wij vanuit 8 locaties met meer dan 100 topcollega's. Drie daarvan stellen zich alvast aan je voor.

Lisanne

"Beloond worden naar je inzet. Dat sprak mij aan toen ik zag dat People Marketing Sales Promotors zocht. Ik ben van nature een harde werker, en voor mij werkt het enorm motiverend om targets te halen. En je maakt ook nog eens zoveel uren als je zelf wil.'- Lisanne, Team Captain ."

Max

"Bij People Marketing heb ik alle kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen. Inmiddels geef ik naast het werver ook trainingen, ben ik aanwezig bij meetings en geef ik voor de shift regelmatig een kick-off' - Max, Topverkoper"

Jop

“Als Topverkoper bij People Marketing verdien ik een mooi salaris. Bovenop mijn basissalaris, verdien je nog een leuke bonus. Voor mij is dit absoluut een drijfveer om het beste uit iedere shift te halen. Een hele toffe manier om dit te doen is door een battle met een andere collega aan te gaan. Tegen elkaar strijden om het beste in elkaar naar boven te halen met een ludieke inzet voor de verliezer’ – Job, Topverkoper”

Ben jij wie we zoeken?

Jouw ideale zomerbaan in 6 stappen:

 • 1. Sollicitatie verzenden

 • 2. Telefoongesprek

 • 3. Selection day

 • 4. Contract tekenen

 • 5. Weekje proefdraaien

 • 6. Start als Topverkoper

Wordt dit een zomer om nooit te vergeten? Laat van je horen door het formulier in te vullen of door te appen met 06-681646600

Nu solliciteren

* De met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht.
Contact opnemen

Hoofdkantoor
Torenstraat 121, 2513 BP Den Haag
085 300 11 30info@peoplemarketing.nl

Esmee Meulman
Recruitment Manager

Jij bent ambassadeur van onze klanten. Simpelweg door het gesprek aan te gaan, spreek jij de doelgroep en dus potentiële donateurs aan. Dit doen wij door-to-door, op straat en bij evenementen. Zo helpen wij onze klanten om te groeien.
Ben jij sociaal, houd je van gezelligheid én verdien je graag lekker bij? Vind je het daarnaast belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen? Dan pas jij zeker binnen ons team!
Solliciteren kan via het formulier op deze website! Een appje sturen naar 06-681646600 mag ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische kennismaking. Klikt het? Dan nodigen we je uit op een vestiging, in een stad waar jij graag wilt werken. Jij krijgt van ons een presentatie en wij kijken of er een goede klik is. Blijken we een match? Dan krijg je aansluitend je basistraining. Hierna kan je direct starten aan je proefweek!
De werkdagen zijn flexibel. Jij plant jezelf per week in. Hierdoor is je studenten bijbaan bij People Marketing makkelijk te combineren met je studie. Per vestiging kunnen de werktijden iets verschillen, maar het uitgangspunt is van 14:00 tot 21:00. Je shifts worden aangevuld met kortere powershifts.