Studenten bijbaan Utrecht

Zoek jij nog een studenten bijbaan in Utrecht? Ga dan aan de slag als Sales Promotor! De ideale bijbaan voor naast je studie of tijdens een tussenjaar. Als Sales Promotor sta jij samen met de allerleukste collega’s op diverse hotspots in Utrecht, om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor onze A-merk klanten. Jij plant jezelf flexibel in en bepaalt hoeveel dagen per week je wil werken. Promotiewerk waarbij je veel verdient én nog meer leert! Meld je nu aan voor de #allerleukstestudentenbaan.

  • Studentenbijbaan Utrecht - People Marketing
    Unieke locatie aan het water

  • Studentenbijbaan Utrecht - People Marketing
    Flexibele bijbaan

  • Het best betaalde promotiewerk

"Be better than yesterday."

Aan de slag als Sales Promotor

Sta jij sterk in je schoenen en ga jij graag nieuwe uitdagingen aan? Dan is een bijbaan als Sales Promotor echt iets voor jou. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties in Utrecht, van een drukke winkelstraat of aan te deur, tot gave events en festivals. Als ambassadeur van onze A-merk klanten, zoals Wilde Ganzen en Edukans, weet jij iedereen te enthousiasmeren om het goede doel te steunen.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Met onze People Academy bieden wij diverse trainingen aan om jouw sales en communicatie skills op niveau te krijgen. Deze vaardigheden staan ook nog eens super goed op je CV, daar heb je de rest van je leven wat aan!

Werken in Utrecht

Aan de Oudegracht van Utrecht vind je de mooiste vestiging van People Marketing. Een unieke locatie direct aan het water, waar landelijke trainingen plaatsvinden en legendarische borrels. Werken bij People Marketing Utrecht betekent successen vieren, werken in een hecht vriendenteam en flexibel je werkdagen inplannen. Kortom: alles wat je nodig hebt om je studie te combineren met feesten en werken!

People Marketing Utrecht
Promotiewerk_Utrecht
Bijbaan Utrecht
Vestiging_Utrecht

Join the team

Wil jij deel uitmaken van ons team in Utrecht? Meld je dan direct aan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vestiging.

Je kan ons vinden aan de
Oudegracht a/d Werf 72a
3511 AT Utrecht
Bel met ons via
06-81646600
E-mail met ons via
info@peoplemarketing.nl
Studentenbijbaan Breda
Studentenbijbaan Den Bosch
Studentenbijbaan Den Haag
Studentenbijbaan Eindhoven
Studentenbijbaan Leiden
Studentenbijbaan Rotterdam
Studentenbijbaan Utrecht
Studentenbijbaan Amsterdam

Heb jij het in je?
Pak meteen je kans!

Solliciteer nu!