Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

#goede doelen #grensverleggend #groei

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om Child Friendly Spaces bij het winkelende publiek onder de aandacht te brengen. Child Friendly Spaces worden door Save the Children ingezet om de pijn van kinderen met een traumatische ervaring te verzachten. De campagne is succesvol ontvangen en biedt een mooi perspectief voor meerdere samenwerkingen in de toekomst. Lisanne is een van de promotors die de kans kreeg om zich voor deze campagne in te zetten. Een kans die ze met beide handen aangreep en niet snel zal vergeten.

Veiligheid is niet vanzelfsprekend

Echt een super mooie ervaring om het winkelende publiek in de C&A bewust te maken van de Child Friendly Spaces die Save the Children opzet. Voor mij en veel van mijn collega’s is veiligheid en goede zorg eigenlijk vanzelfsprekend, maar door dit werk heb ik wel geleerd dat dit niet voor iedereen zo is. Juist omdat ik het zo vanzelfsprekend vind en mijn veiligheid soms een beetje voor lief neem, draag ik graag mijn steentje bij door me in te zetten op dagen zoals deze.

Save the Children

Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie met programma’s om kinderlevens te verbeteren. Het gaat hier om kinderen die in nood zijn als gevolg van armoede, conflicten en rampen. Momenteel is Save the Children in 120 landen actief en helpen zij de meest kwetsbare kinderen ter wereld met medische zorg, gezonde voeding en een veilige plek. Met de Child Friendly Spaces creëert Save the Children speciale ruimtes midden in crisissituaties waar kinderen alle ellende van de oorlog of de ramp even kunnen vergeten en waar ze gewoon weer even kind kunnen zijn. Het zijn ruimtes waar ze kunnen spelen, tekenen, contact kunnen hebben met andere kinderen en waar ze geholpen worden door professionele kinderpsychologen, in de hoop dat ze zo snel mogelijk weer écht kind kunnen zijn.

Oprechte gesprekken zijn voor mij het allermooist

Wat ook veel mensen niet weten, is dat de C&A zich al sinds jaar en dag inzet voor een duurzame modebranche. Soms is het lastig om de aandacht van mensen te krijgen, omdat veel van hen denken dat je ze iets wilt aansmeren. Dit gaat voor mij om heel iets anders. Het belangrijkste is voor mij om bewustwording te creëren bij anderen en het is vervolgens aan hen om te bepalen wat ze hiermee doen. Ik merkte dat door de positie van de C&A ten opzichte van een organisatie als Save the Children te benoemen veel meer mensen oprecht openstonden voor wat ik te vertellen had. Die oprechte gesprekken zijn voor mij het allermooist, omdat zowel ik als de donateur daar uiteindelijk voldoening uithalen.

De C&A Foundation is een maatschappelijke stichting die is ontstaan uit C&A’s jarenlange betrokkenheid bij duurzaamheid. Zij ondersteunen onder andere programma’s die de modebranche transformeren tot een eerlijke en duurzame industrie. Voor People Marketing dus dé ideale plek om mensen op de hoogte te stellen van deze samenwerking, waarvan alle donaties naar de Child Friendly Spaces gaan.

Elk kind verdient het om kind te mogen zijn

Vanwege dit werk ben ik me bewuster dan ooit dat veiligheid niet iets is dat voor iedereen vanzelfsprekend is. Het is daarom mooi dat er organisaties zijn die zich inzetten voor kinderen in nood. Elk kind verdient het om kind te mogen zijn en in een zorgeloze omgeving op te groeien. Als ik door deze actie in de C&A één kind heb kunnen helpen, ben ik al tevreden. Natuurlijk wil ik uiteindelijk nog veel meer kinderen uit een noodlottige situatie halen, dus ik hoop dit nog veel vaker te kunnen doen.

''Elk kind verdient het om kind te mogen zijn en in een zorgeloze omgeving op te groeien.''
C&A
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Martijn: Sales Promotor Amsterdam

Martijn studeert Creative Business, een zeer uitgebreide studie waar hij alle kanten mee op kan. Naast zijn studie is hij begonnen bij...

Bekijk blog
Studenten apps
Hoe overleef je het eerste studiejaar?

Ben jij net begonnen met het eerste jaar van een nieuwe studie? Lees in deze blog hoe jij je eerste studiejaar overleeft!

Bekijk blog
Meet Kyara: Sales Promotor Eindhoven

Kyara is een half jaar geleden begonnen als Sales Promoter in Eindhoven. Daarnaast studeert ze Ondernemerschap en Retail Management...

Bekijk blog
10 x de leukste studenten hotspots in Leiden

Benieuwd naar de tofste hotspots in Leiden? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Jip
Meet Jip: Team Captain Nijmegen

Van Sales Promotor naar Team Captain bij onze nieuwste vestiging in Nijmegen! In een jaar tijd heeft Jip grote stappen gemaakt...

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

Den Haag verwelkomt ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week, waar wij ook stonden met onze stand!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog