Meet Just: Sales Promotor Den Haag

#meettheteam

Just is een jaar geleden begonnen bij People Marketing als Sales Promotor in Den Haag, waar hij zich inzet voor verschillende goede doelen. Daarnaast is hij net gestart met de opleiding Business Management zodat hij verder binnen het bedrijf kan doorgroeien. Zo wordt hij Team Captain in Leiden en start hij in november met het Commercieel Management Traineeship. Just stelt hoge doelen voor zichzelf!

Grote stappen

Toen ik aangesproken werd op straat voor deze bijbaan was ik meteen nieuwsgierig, maar op dat moment was ik 15 en dus nog te jong. Direct toen ik 16 werd, heb ik een sollicitatie verstuurd, ben ik op gesprek geweest en vrij snel door m’n proefperiode gekomen. Als Sales Promotor zet ik me in voor meerdere goede doelen. Dit doe ik in een super gezellig team in Den Haag. Al heb ik het hier heel erg naar mijn zin, vind ik het belangrijk om mezelf te ontwikkelen: zo heb ik de stap gemaakt van Sales Promotor naar Team captain in Leiden. Toen deze positie vrijkwam heb ik de beslissing genomen om daar verder te gaan groeien. Dit lijkt mij een goede stap om binnen mijn carrière een eigen team op te kunnen bouwen en me binnen het bedrijf te kunnen ontwikkelen. Ik studeer Business Management, een studie die goed aansluit bij People Marketing. Zo moet ik eens in de twee weken naar school en daarnaast werk ik 4 a 5 dagen in de week. Een mooie manier om een goed CV op te bouwen in de toekomst!

Uit je comfortzone

Ik ben altijd al een sociaal persoon geweest en nooit bang geweest om mensen aan te spreken. Toch heb ik veel extra dingen geleerd in de tijd dat ik bij People Marketing werk: zo leer ik technieken om een leuker gesprek te voeren en mensen te overtuigen. Erg handig bij het lopen voor de goede doelen, maar ook handig op school bij de leraren!
Ook als je van nature niet zo spraakzaam bent, kun je hier veel leren. Zo heb ik veel mensen gezien die ik inwerkte die niemand durfden aan te spreken. Doordat je uit je comfortzone stapt, leer je jezelf positief te veranderen. Verder werk je in een mega gezellig team en is dit een van de beste keuzes in mijn leven geweest!

“Beginnen bij People Marketing is een van de beste keuzes in mijn leven geweest!”

Get to know Just

Hobby’s? Ik voetbal heel graag en tennis ook al 12 jaar. Verder ga ik regelmatig uit, het liefste elke dag! Favoriete drankje? Vodka Redbull, een heerlijk drankje voor bij het uitgaan. Waar zou je naar willen emigreren? Ergens waar het altijd warm is, zoals Hawaii. Heerlijk lijkt me dat! Favoriete serie? Ik heb oprecht alles van Netflix gezien: stel me maar een vraag over een serie! Maar ik denk dat mijn favoriete serie Prison Break is. Hotspots in Den Haag Overal waar je kunt uitgaan in Den Haag vind ik het tof. Het vaakst ben ik te vinden in Rootz en Danzig! Ik haal echt mijn energie uit stappen. Groei, gezelligheid, geld of grenzen verleggen? Ik vind gezelligheid en groei erg belangrijk, maar het geld is ook een goede bijkomstigheid!
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog