Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

#gezelligheid

Als snelst groeiende studentenstad in Nederland, verwelkomt Den Haag ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week. De mooiste stad achter de duinen organiseert het grootste outdoor studentenfestival aan het Lange Voorhout, in het centrum van Den Haag. Met drie podia, een informatie markt en verschillende activiteiten, kunnen nieuwe studenten alvast alle ins en outs van de stad ontdekken. Natuurlijk was People Marketing ook van de partij en vertelt Gaby jullie hoe ze haar eerste Oh Oh Intro heeft ervaren!

“De treinen worden voller, de felyxjes vliegen je om de oren en je hebt geluk als er nog een OV- of swapfiets beschikbaar is. Yes, het studentenleven is weer begonnen!

Om er voor te zorgen dat niet iedereen achter de kassa bij de Appie verdwijnt, hebben wij ook even ons gezicht laten zien tijdens het introductie festival in Den Haag. Met een biertje in de ene hand en een gooi aan het rad met de ander. We vuurden allerlei bijzondere dilemma’s en gewetensvragen op hen af.

Zou jij bijvoorbeeld kiezen voor een leven lang gratis vliegen of laat je de plasticsoep voor altijd verdwijnen uit de oceaan? En wil je liever één dag de rijkste of juist de armste persoon op aarde zijn? Een paar gesprekken (en biertjes) later, kwam ik tot de conclusie dat ik er persoonlijk tijdens mijn rijkste dag op aarde, wel voor zou zorgen dat de plastic soep als sneeuw voor de zon wegsmelt en dat alle fondsen waarmee we samenwerken voor de rest van hun bestaan een mooi bedrag gestort krijgen!

Jammer genoeg ben ik niet de rijkste op aarde en is ons werk harder nodig dan ooit, dus blijf ik me inzetten om ons team uit te breiden met zoveel mogelijk goede Sales Promotors die dezelfde visie hebben!”

"Zou jij kiezen voor een leven lang gratis vliegen of laat je de plasticsoep voor altijd verdwijnen uit de oceaan? En wil je liever één dag de rijkste of juist de armste persoon op aarde zijn?"

Ben jij degene die wij zoeken en wil jij bij ons aan de slag als Sales Promotor om ook je steentje bij te dragen? Klik hier om direct te solliciteren!

Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Hotspots
10 x de leukste studenten hotspots in Den Haag

Benieuwd naar de tofste hotspots in Den Haag om je studententijd te slijten? Ga mee op ontdekkingstour met Gaby en laat je verrassen!

Bekijk blog
Meet Danny: Team Manager Amsterdam

Danny volgt het Commercieel Management Traineeship en is verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam. Lees hier zijn blog!

Bekijk blog
Meet Debby: Office Manager

Als Office Manager is Debby verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de vestigingen en op het hoofdkantoor.

Bekijk blog
Meet Anouk: Accountmanager

Onze Accountmanager Anouk zet zich al meer dan drie jaar elke dag in voor de groei van de organisatie en de relaties met onze klanten.

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog
Meet Nina: Brand Recruitment Marketeer

Van headhunting en sollicitatiegesprekken tot campagnes opzetten: onze Brand Recruitment Marketeer Nina is van alle markten thuis!

Bekijk blog
Meet Maxime: Kwaliteitsmedewerker

Hoe combineer je een baan bij People Marketing met ambities buiten de organisatie? We vroegen het Maxime van het serviceteam!

Bekijk blog
Meet Gaby: Captain Recruitment

Wat is het leukste aan de recruitmentafdeling van People Marketing? We vroegen het Gaby, Team Captain Recruitment!

Bekijk blog
Sales Promotors zetten zich in voor Save the Children in de C&A

De afgelopen weken hebben onze promotors zich ingezet voor Save the Children in verschillende filialen van de grote modeketen C&A om ...

Bekijk blog