Slingeren aan het rad en breinbrekende dilemma’s tijdens Oh Oh Intro

#gezelligheid

Als snelst groeiende studentenstad in Nederland, verwelkomt Den Haag ieder jaar meer dan 8500 nieuwe studenten tijdens de Oh Oh Intro-week. De mooiste stad achter de duinen organiseert het grootste outdoor studentenfestival aan het Lange Voorhout, in het centrum van Den Haag. Met drie podia, een informatie markt en verschillende activiteiten, kunnen nieuwe studenten alvast alle ins en outs van de stad ontdekken. Natuurlijk was People Marketing ook van de partij en vertelt Gaby jullie hoe ze haar eerste Oh Oh Intro heeft ervaren!

“De treinen worden voller, de felyxjes vliegen je om de oren en je hebt geluk als er nog een OV- of swapfiets beschikbaar is. Yes, het studentenleven is weer begonnen!

Om er voor te zorgen dat niet iedereen achter de kassa bij de Appie verdwijnt, hebben wij ook even ons gezicht laten zien tijdens het introductie festival in Den Haag. Met een biertje in de ene hand en een gooi aan het rad met de ander. We vuurden allerlei bijzondere dilemma’s en gewetensvragen op hen af.

Zou jij bijvoorbeeld kiezen voor een leven lang gratis vliegen of laat je de plasticsoep voor altijd verdwijnen uit de oceaan? En wil je liever één dag de rijkste of juist de armste persoon op aarde zijn? Een paar gesprekken (en biertjes) later, kwam ik tot de conclusie dat ik er persoonlijk tijdens mijn rijkste dag op aarde, wel voor zou zorgen dat de plastic soep als sneeuw voor de zon wegsmelt en dat alle fondsen waarmee we samenwerken voor de rest van hun bestaan een mooi bedrag gestort krijgen!

Jammer genoeg ben ik niet de rijkste op aarde en is ons werk harder nodig dan ooit, dus blijf ik me inzetten om ons team uit te breiden met zoveel mogelijk goede Sales Promotors die dezelfde visie hebben!”

"Zou jij kiezen voor een leven lang gratis vliegen of laat je de plasticsoep voor altijd verdwijnen uit de oceaan? En wil je liever één dag de rijkste of juist de armste persoon op aarde zijn?"
Ben jij degene die wij zoeken en wil jij bij ons aan de slag als Sales Promotor om ook je steentje bij te dragen? Klik hier om direct te solliciteren!
utrecht-hotspots-studenten
10 x de leukste studenten hotspots in Utrecht

Benieuwd naar de tofste hotspots in Utrecht? Ga mee op ontdekkingstour en laat je verrassen!

Bekijk blog
Sollicitatiegesprek
Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek?

Hoe kun je je nou het best voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Wat zijn de do’s en wat zijn de absolute don’ts? Lees het in deze blog!

Bekijk blog
Hotspots studenten Nijmegen
10 x de leukste studenten hotspots in Nijmegen

Benieuwd naar de tofste hotspots in Nijmegen? Ga mee op ontdekkingstour met Jip en laat je verrassen!

Bekijk blog
Fieldtrip Uganda: een samenleving waarin mensen mét en vóór elkaar leven

Samen met Oxfam Novib bezochten we verschillende vluchtelingenkampen in Uganda. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog en bekijk de video

Bekijk blog